Jasno
28°
Bratislava
Adolf
17.6.2024
Vyjedla sa na 200 kíl: TOTO jej pomohlo zbaviť sa 69 kilogramov a radí to aj iným ženám
Zdielať na

Vyjedla sa na 200 kíl: TOTO jej pomohlo zbaviť sa 69 kilogramov a radí to aj iným ženám

Zdroj: Profimedia.sk

Anastasia už odmalička mala sklon k prejedaniu sa, no svoju hmotnosť nijako radikálne neriešila. Až keď sa vyjedla cez 200 kilogramov, povedala si, že stačilo!

Mladá žena sa v devätnástich rokoch stala matkou a vtedy sa u nej všetko zmenilo. Hoci mala už v minulosti problémy s hmotnosťou, poriadne prejedať sa začala práve po pôrode. Bolo to jedlo, ktorým sa utešovala a cítila sa byť šťastná hlavne, keď jedla. 

Aj Zuzane Vačkovej sa podarilo schudnúť a hmotnosť si udržať. Ako?

Rodičia ju ešte ako dieťa nútili do rôznych diét, ani jedna však u nej nepriniesla želaný efekt. Zhodené kilá preto aj rýchlo nabrala naspäť. ​Keď sa jej však hmotnosť prehupla cez 200 kilogramov, povedala si, že so sebou musí niečo urobiť. "Ledva som chodila. Nezmestila som sa ani na kolotoč alebo do boxu v reštaurácii. Uvedomila som si, že iba prežívam, ale nežijem," vyjadrila sa pre britský web dailymail.co.uk. Anastasia si preto dala chirurgicky podviazať žalúdok. Keď sa na to spätne pozrie, nič lepšie nemohla urobiť! Za 9 mesiacov sa jej podarilo zhodiť 69 kilogramov! Po operácii síce musela držať špeciálu diétu a jedla oveľa menšie porcie jedál, no vďaka tomu u nej išla hmotnosť veľmi rýchle dole. Cíti sa super a konečne môže robiť všetko to, čo predtým nemohla. "Jedlo mi chýba, ale to, ako sa fyzicky cítim, mi za to stojí. Vyzerám a cítim sa oveľa lepšie a som na seba pyšná. Škoda, že som to neurobila už pred 10 rokmi," dodala mladá žena. Tú po premene mnohí známi ani nespoznali. 

Profimedia.sk

​Z Anastasie je po chudnutí úplne iná žena...

Profimedia.sk

Súvisiace články

Najčítanejšie