Jasno
20°
Bratislava
Božena
27.7.2024
Moderátorka je za 10 dní chudšia o 4 kilá: TOTO dokáže s telom urobiť prerušovaný pôst
Zdielať na

Moderátorka je za 10 dní chudšia o 4 kilá: TOTO dokáže s telom urobiť prerušovaný pôst

Zdroj: Profimedia.sk

Stojíte pred zrkadlom a hovoríte si, že by ste mohli zhodiť pár kíl, aby ste v plavkách super vyzerali? Česká moderátorka Veronika Petruchová priznala, ako sa jej expresne podarilo zhodiť pár kíl.

Veronika nikdy nepatrila k ženám, ktoré by mali s hmotnosťou problémy. Napriek tomu sa aj ona rozhodla pre rýchlu diétu, ktorá u nej naozaj funguje. A je to na nej aj poriadne vidieť!

Ako je možné, že je Sisa Sklovska stále štíhla? Priznala, čo je za tým!

Pre český web super.cz priznala, ako sa jej podarilo rýchlo schudnúť. ​"Nasadila som si takú predletnú diétu do plaviek, pretože v zime sa telo vždy tak nejako prirodzene zaobalí tukom. Pridala som aj detox od alkoholu, aby som sa cítila lepšie a trochu vitálnejšie. Za desať dní mám dole štyri kilá, ale to je aj voda, takže pokračujem ďalej," vysvetlila Petruchová. Veronika stavila na osvedčenú metódu prerušovaného pôstu, ktorý milujú rôzne celebrity. "Postupujem po týždňoch, takže som skončila osemhodinový, teraz idem šesťhodinový a končiť budem tak, že budem mať na jedlo štyri hodiny denne. Uvidím, ako to zvládnem, ale je to super. Mám viac energie a cítim sa skvele," dodala. 

Profimedia.sk

Súvisiace články

Najčítanejšie