Skoro jasno
19°
Bratislava
Božena
27.7.2024
Simona Krainová sa ukázala naostro: Tvár bez mejkapu a nahá v bazéne!
Zdielať na

Simona Krainová sa ukázala naostro: Tvár bez mejkapu a nahá v bazéne!

Zdroj: Instagram/simonakrainova

Len nedávno sa vrátila z Dominikánskej republiky, kde majú druhý domov a opäť vyrazila za relaxom, tentokrát na Slovensko, odkiaľ fanúšikom poslala niekoľko sexi pozdravov.

Simona navštívila slovenské liečebné termálne kúpele, kam sa rada vracia a svojim fanúšikom opäť poslala aj niekoľko horúcich pozdravov. 51-ročná modelka, ktorá sa stále môže pochváliť hriešne sexi krivkami zapózovala nahá, a to aj v prípade líčenia. Ľuďom sa teda ukázala tak, ako ju pán Boh stvoril, píše český super.cz.

„Tak veľmi rada sa sem vraciam. Je to tu paráda, kto sa pridá?“ uviedla k niekoľkým snímkam, ktoré fanúšikovia zaplavili lichôtkami.   

„Takto vyzerať je asi sen každej ženy. Vy ste jednoducho dielo, prirodzená a krásna ženská,“ odkázala fanúšička. „Nová bohyňa vody. Ste krásna ženská,“ napísala ďalšia. „Chcem byť tá voda,“ podotkol obdivovateľ. „Nádhera, pri ktorej už len zostáva, aby sa zavelilo: čelom vzad a ruky nahor,“ dodal ďalší.

Treba však podotknúť, že Simona svoju postavu nemá úplne zadarmo a pravidelne na sebe maká. Podľa nej je základ to, že všetko musí byť v rovnováhe. „A preto sa snažím viac než cukru vyhýbať zbytočným drámam, nešťastným a zbytočným vzťahom, toxickým ľuďom a negatívnym správam. To je totiž tá najlepšia diéta, jediná udržateľná,“ vyjadrila sa kráska v minulosti. Ona sama je najlepším dôkazom toho, že toto naozaj funguje!  

Súvisiace články

Najčítanejšie