Jasno
20°
Bratislava
Božena
27.7.2024
Našli ste si znamienko na tomto mieste? TOTO o vás prezradí!
Zdielať na

Našli ste si znamienko na tomto mieste? TOTO o vás prezradí!

Zdroj: Profimedia

Napadlo vám niekedy, prečo máte materské znamienka práve na tom konkrétnom mieste? Nie je to náhoda a jeho miesto dokáže o vás veľa prezradiť!

Majú rôznu veľkosť, väčšinu z nich máme na rôznych miestach po celom tele a mnohé z nich už od narodenia. Vedeli ste však, že miesto, na ktorom sa materské znamienko nachádza, vie o človeku veľa prezradiť?  

Líce

Tí, ktorí majú znamienko práve na líci, bývajú osamelí a mávajú problémy s dlhodobými vzťahmi. Na druhej strane si však vedia lepšie ako iní ľudia plniť svoje sny a pre svoju najbližšiu rodinu sú ochotní urobiť naozaj hocičo. 

Uši a hruď

Možno ste netušili, no máte naozaj veľký vplyv na ľudí a nikdy sa nevzdávate. Ak sa do niečoho pustíte, tak to aj dokončíte. Navyše ženy so znamienkom na ušiach bývajú aj veľmi úspešné. 

Viečka a ruky

Znamienka na týchto miestach značia, že ste veľmi emocionálny a citlivý človek. 

Nos

Máte vynikajúceho obchodného ducha, radi poznávate nové veci, experimentujete a vyhľadávate dobrodružstvá. Máte radi zmenu, preto pre vás bývajú dlhodobé vzťahy problém, keďže pri nikom dlho nevydržíte. 

Brada

Mali by ste radi cestovať, ste umelecky založení, vnímaví a intuitívni. Radi si ulietate a častokrát bývate na míle vzdialení od reality. 

Profimedia

Krk

Ste veľmi otvorený človek, častokrát oveľa divokejšími ako vaši priatelia.

Nohy

Viete byť dobrým vodcom a naviesť iných k tomu, aby vás poslúchali a nasledovali. 

Pery

Ak máte znamienko na spodnej časti pier, máte skôr hĺbavú povahu a ste tichší. Nedokážete sa na nikoho dlho hnevať a s každým sa snažíte dobre vychádzať. 

Čelo

Asi to už viete, že sa snažíte byť vždy a vo všetkom perfektní. Pri dosiahnutí svojich cieľov využívate aj rôzne manipulátorské techniky a vôbec vám to neprekáža. Najradšej by ste mali všetko pod kontrolou a absolútne vás nezaujíma, čo si o vás druhí myslia. 

Súvisiace články

Najčítanejšie