Jasno
23°
Bratislava
Anastázia
30.4.2024
Bývalá tínedžerská hviezda chystá novú kariéru: Prekvapí vás, čo chce robiť namiesto herectva
Zdielať na

Bývalá tínedžerská hviezda chystá novú kariéru: Prekvapí vás, čo chce robiť namiesto herectva

Zdroj: Profimedia

Kedysi krásna herečka mala našliapnuté na úspešnú kariéru, slávu a popularitu však nezvládla a roky ju ničili závislosti a duševné problémy. Dnes sa o návrat na filmové plátna už ani nepokúša, uspieť túži v úplne inom odvetví.

V čase, keď sa Amanda Bynes (38) stala populárnou tínedžerskou hviezdou, neustále tvrdila, že sa sústredí iba na kariéru, ktorú nechce zahodiť za nejaké prehrešky. Napokon však ani ona nezvládla tlak, ktorý na ňu ľudia kládli a prepadla drogám. Dostala sa do kolotoča závislostí, liečenia a niekoľkokrát ju zatkla polícia. Nakoniec sa u nej objavili aj duševné poruchy a herečka sa ocitla na psychiatrii. Súd ju zbavil svojprávnosti a o jej peniazoch a zdraví rozhodovali dlhé roky rodičia. 

;

Amanda sa na istý čas stiahla z verejného života a s pomocou lekárov sa opakovane snažila dať dokopy, čo sa jej ako tak podarilo. Žiaľ, všetko, čím si prešla, zanechalo stopy na jej tvári aj tele a dnes vyzerá úplne inak, ako v minulosti. Možno aj to bol jeden z dôvodov, pre ktorý sa rozhodla nepokúšať sa o návrat k herectvu a rozhodla sa splniť si svoj dávny sen, a to stať sa profesionálnou manikérkou, píše boredpanda.com.

@angelo_is_petty Lets all show Amanda Bynes some love!. #amandabynes #amandabynesedit #amandabynesnow #celebnews #angeloispetty ♬ original sound - angelo_is_petty

Profi manikérka?

Amanda sa istý čas venovala aj podcastom, ale nakoniec ju predsa začala lákať práca profesionálnej manikérky, po ktorej túžila už dlhšie. V minulosti dokonca absolvovala kurz s licenciou, na prvýkrát však skúškami neprešla a teraz sa rozhodla to napraviť.

Keďže som zatiaľ neurobila skúšku, aby som mohla získať manikérsku licenciu, začala som v škole študovať teóriu manikérky a zlepšovať sa v akryle,“ povedala Amanda, ktorá si po získaní všetkých vedomostí a zručností plánuje otvoriť vlastný nechtový salón. Držíme jej palce, nech ju táto práca napĺňa a teší!

Profimedia

Súvisiace články

Najčítanejšie