Zatiahnuté
14°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Seriálový Bobby z Dallasu navštívil Prahu: Spoznali by ste slávneho herca aj dnes?
Zdielať na

Seriálový Bobby z Dallasu navštívil Prahu: Spoznali by ste slávneho herca aj dnes?

Zdroj: Profimedia

Herec, ktorý v marci oslávil 75. narodeniny, je v hlavnom meste Českej republiky prvýkrát a vraj sa teší, že Prahu konečne spozná. Čo poviete, spoznali by ste po rokoch vy jeho?

V Prahe sa konal piaty ročník stretnutia milovníkov komiksov, fantasy a sci-fi Comic-con. Medzi jeho najznámejších hostí patria Chris Barrie a Craig Charles, hlavní predstavitelia populárneho britského seriálu Červený trpaslík, Hercules Kevin Sorbo a tiež Patrick Duffy, známy zo seriálov Dallas a Krok za krokom, informuje český portál super.cz.

Od priateľov mal vraj na Prahu iba skvelé ohlasy. „V Prahe som prvýkrát a veľmi som sa sem tešil, pretože každý, komu som v Amerike povedal, že idem do Prahy, tak mi to závidel. Tí, ktorí tu boli, tak boli nadšení,“ povedal počas tlačovej konferencie.  

Ďalšími hosťami boli napr. herci z kultového Červeného trpaslíka Chris Barrie (Rimmer) a Craig Charles (Lister). Tí predviedli, že medzi nimi panuje skvelá chémia a rovnako ako v seriáli sa pred divákmi doberali. Pochválili aj český dabing. 

Profimedia

Bobby Ewing má už 75 rokov a hoci ho už zdobia vrásky a šedivé vlasy, typická charizma mu stále zostala. Herec bol 43 rokov ženatý s Carlyn Rosser Duffy. Milovaná manželka mu však v roku 2017 zomrela na rakovinu. Odvtedy sa objavoval na akciách skôr sporadicky. Duffy si ale pred časom našiel priateľku Lindu Purl, ktorá mu dodala novú energiu a chuť do života.    

Profimedia

Súvisiace články

Najčítanejšie