Oblačno
13°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Fitnesska pribrala 18 kíl a nikdy vraj nebola šťastnejšia: Číslo na váhe neurčuje vašu hodnotu, tvrdí
Zdielať na

Fitnesska pribrala 18 kíl a nikdy vraj nebola šťastnejšia: Číslo na váhe neurčuje vašu hodnotu, tvrdí

Zdroj: Instagram/livlivinlife__

Na sociálnych sieťach má tisíce fanúšikov, ktorých inšpiruje k zdravému životnému štýlu a pravidelnému pohybu. Mnohých preto zaskočilo, že aj ona sama si prešla dlhou cestou, kým pochopila, v čom spočíva skutočné šťastie a spokojnosť.

Fitnesska Olivia Nevill, ktorá má úspešný instagramový účet “Livin Life”, pravidelne zásobuje svojich priaznivcov účinnými tipmi ohľadom cvičenia a zdravej stravy, píše Daily Star.

Instagram vs realita 

Okrem osvedčených a účinných fitnes tipov Olivia občas ukazuje aj to, ako jednoducho sa dá na fotkách oklamať a skrášliť realita. Mnohí obdivujeme dokonalé tvary a telá modeliek na sociálnych sieťach, no vo väčšine prípadov je za tým len pár trikov.

Fitnesska sa fotí s odstupom niekoľkých sekúnd, aby ukázala, aké ľahké je zmeniť to, ako telo vyzerá. Najprv pózuje so stiahnutím bruškom, no potom sa uvoľní a odrazu vyzerá, že má o niekoľko kíl viac. Z krásneho svalnatého tela z Instagramu sa tak razom stalo úplne normálne zdravo vyzerajúca postava. A presne to bolo aj účelom malého experimentu. Fitnesska chcela ľuďom ukázať, čo v skutočnosti stojí za porovnávaním sa s online životmi. 

Tvrdí, že nikto nevyzerá dokonale 24 hodín denne, 7 dní v týždni a chce, aby si to ľudia zapamätali, keď najbližšie na internete narazia na krásne fotografie. "Vybudujte si telo, v ktorom sa cítite šťastní, silní a sebavedomí, nie také, ktoré zapadá do neustále sa meniaceho štandardu krásy,“ odkazuje svojim fanúšikom.

Až keď pribrala, je konečne šťastná 

Olivia v minulosti priznala aj to, že svoje telo neustále týrala a ombmedzovala, čo jej zabezpečilo, že bola skutočne štíhlejšia, no trpela po psychickej stránke.  

Keď sa časom vykašlala na všetky diétne plány, pribrala síce 18 kíl, no dnes vyzerá oveľa zdravšie a spokojnejšie.   

„Teraz som najistejšia, aká som kedy bola. Nielenže som pribrala 18 kíl, ale zlepšila sa mi aj pokožka, mám hustejšie vlasy, moja osobnosť je späť, pretože mám energiu. Môj mozog už  nepremýšľa o jedle 24 hodín denne, čo umožnilo návrat mojej kreativity a koníčkov. Som presvedčená, že moja hodnota sa neukazuje číslom na váhe," povedala. 

Olivia si takýmito príspevkami získala množstvo chvály a obdivu. Ľudia jej ďakujú za otvorenosť a úprimnosť, ktorá im často na sociálnych sieťach chýba. Mnohí sa s jej posolstvom stotožnili a túžbu po dokonalom tele považujú za nesprávne a zbytočné.   

Čo poviete na jej názory vy? Súhlasíte s ňou? 

Súvisiace články

Najčítanejšie