Zatiahnuté
13°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Veľký horoskop na apríl: Koho čaká plodné obdobie a kto doplatí na chyby v práci?
Zdielať na

Veľký horoskop na apríl: Koho čaká plodné obdobie a kto doplatí na chyby v práci?

Zdroj: unsplash/valerie-elash

Pre ktoré znamenia bude štvrtý mesiac nového roka úspešný na poli lásky a komu sa bude viac dariť v zamestnaní? Zistite to hneď!

Na čo sa môžete tešiť, a čoho sa naopak vyvarovať, to si prečítajte v horoskope na mesiac apríl!

Baran  

Aprílová obloha ukazuje zrodencom Barana šancu nájsť lásku. Prípadne vám pomôže zlepšiť medziľudské vzťahy. Venuša v blahodarnom sextile s Plutom pomáha s komunikáciou. Ste zábavní a ľahko nadväzujete kontakty. Okolo 9. apríla prekypujete skvelými nápadmi. Na pracovisku sa pred vami otvára možnosť kariérne sa posunúť. Budete mať veľa síl a neustále niečo vymýšľate. Čaká vás skrátka plodné obdobie!  

Profimedia

Býk  

Apríl je plný žartíkov a spoločenského ruchu. Býci majú chuť spoznávať nové tváre a vôbec vám nevadí, že už ste zadaní. Baví vás flirtovanie a radi získavate priateľov. Po väčšinu mesiaca vás vábi aj cestovanie. Na pracovisku profitujete zo svojej odvahy. Nebojíte sa nastaviť trúfalú métu a prihlásiť sa o lákavú pracovnú ponuku. Jupiter v konjunkcii s Uránom praje po celý apríl finančným ziskom.  

Blíženci  

Začiatkom apríla sú Blíženci podráždení a môžu mať tendenciu sťahovať sa do ústrania. Našťastie sa po 5. apríli atmosféra uvoľňuje a vy opúšťate svoju skrýšu. Venuša je v priaznivom sextile k vášmu znameniu, preto sa šance na zoznámenie zvyšujú. V zamestnaní sa snažte o väčšiu precíznosť. Nadriadení si všímajú každý váš krok a neujde im žiadna chybička. Víkendy venujte rodine a aktívnemu odpočinku.  

Profimedia

Rak  

Milí Raci, momentálne investujete veľa síl do svojej profesie. Napriek tomu sa vám nedarí dosiahnuť vytýčený cieľ. Možno je múdrejšie šetriť energiou a počkať na priaznivejšie obdobie. Negatívna kvadratúra Merkúru kariére nepraje, zamerajte sa skôr na to, v čom by ste sa mohli zlepšiť. Náročnejšie obdobie vás čaká aj v láske. Neviete totiž, čo od lásky čakať. Kvôli tomu budete veľmi nespokojní.  

Lev  

Od začiatku mesiaca sprevádza Levmi príjemný trigón Venuše. Máte spoločenskú náladu a dokážete urobiť dojem na okolie. Narastajúca pozornosť opačného pohlavia robí dobre aj zadaným. Len pozor, aby ste neprepadli kúzlu povrchného náprotivku. V zamestnaní si viete poradiť s akoukoľvek zložitosťou. Merkúr chystá lákavú pracovnú ponuku, o ktorej sa oplatí popremýšľať. Od 19. vás môže spomaľovať úbytok síl.  

Profimedia

Panna  

Opozícia Marsu komplikuje v apríli partnerské vzťahy. Najmä okolo 7. apríla môže dochádzať k väčším názorovým treniciam. Uvedomujete si, že hádky ničomu nepomáhajú, ale ovládnuť emócie je veľmi ťažké. Tiež na pracovnom poli počítajte s prekážkami. Saturn upíja Pannám sebadôveru, ani úbytok psychických a fyzických síl vašej kariére nesvedčí. Koncom mesiaca vám ale pomôžu lepšie vzťahy v kolektíve. 

Váhy  

V nadchádzajúcich dňoch sa môžete ocitnúť v pracovnom strese. Merkúr upozorňuje na častejšie chyby z nepozornosti, ktoré by vás mohli stať prémie alebo ďalšie benefity. Vo vzťahoch môže táto planéta zasiahnuť sféru porozumenia. Vaše cesty sa rozchádzajú v oblasti spoločného trávenia voľného času. Pokúste sa nájsť kompromis a pracujte na tom, aby ste s miláčikom našli aktivity, ktoré budú baviť vás oboch.  

Profimedia

Škorpión  

Zadaných zrodencov Škorpióna čaká náročnejšie obdobie, kedy s náprotivkom porovnávate sily. Okolo 10. apríla dávajte pozor, aby ste sa nenechali vyprovokovať k razantným krokom. Nie všetko je možné vziať späť a napraviť! V zamestnaní sa proti tomu môžete tešiť na pochvalu aj finančné prilepšenia. Ste ambiciózny a podávate skvelé výkony. Sľubne rozbehnutú kariéru sa rozhodnete osláviť. Zaslúžite si niečím urobiť radosť.  

Strelec  

Aprílový štart prináša nespokojnosť v milostnom živote. Rozladenie dávate miláčikovi dosť nevyberavo najavo, preto budete mať v ďalších týždňoch čo naprávať. Našťastie vám pribehne na pomoc kňažka lásky so svojim priaznivým trigónom. Aktuálne známosti si začnete viac vážiť a upokojíte svoje emócie. Pomôže vám šport, vďaka ktorému negatívne pocity vyventilujete. Okolo 6. apríla si však dajte pozor na úrazy.  

Profimedia

Kozorožec  

Pracovné záležitosti narážajú v apríli na negatívnu kvadratúru Merkúru. Dostávate sa do sklzu s termínmi, taktiež sa môžu objavovať častejšie chyby z nepozornosti. Veľkú pomoc našťastie predstavujú kolegovia, ktorí vás nenechajú v štichu. Ani milostné záležitosti nemajú najlepšie podmienky. Náprotivok má dojem, že mu nevenujete dostatok pozornosti. Skúste lepšie vybalansovať čas na povinnosti a lásku.   

Vodnár   

Milí Vodnári, na začiatku jari vás môže prekvapiť nová láska! Ak túžite po zoznámení, opustite svoju ulitu a vydajte sa na cesty. Môžete mať problémy s citovou nestálosťou, kvôli ktorej svoj objav vymeníte za niekoho iného. Neskôr zistíte, že to nebol múdry krok a budete ho chcieť vziať späť. Na pracovisku hýrite skvelými nápadmi. Okolo 8. apríla máte šancu stať sa súčasťou nového lukratívneho projektu.  

Profimedia

Ryby  

S príchodom jari sa vracia do života Rýb stratená sebaistota. Cítite v kostiach, že apríl je mesiac, ktorý vám môže do života priniesť skvelé príležitosti. Dôležité budú vzťahy, ktoré prekvitajú nielen v milostnej rovine, ale pomáhajú aj vášmu súkromiu i kariére. Na pracovisku sa pripravte na stresové obdobie, s ktorým sa pobijete s gráciou. Dostanete skvelý nápad, ktorý vás nepríjemností zbaví. 

Súvisiace články

Najčítanejšie