Polojasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Veľkonočná roláda s medvedím cesnakom podľa Zuzany Vačkovej: Je plná chutí a farieb
Zdielať na

Veľkonočná roláda s medvedím cesnakom podľa Zuzany Vačkovej: Je plná chutí a farieb

Zdroj: youtube.com/Zuzana Vačková

Asi na mnohých sviatočných stoloch nebude chýbať práve tradičná veľkonočná roláda. Ako ju pripravuje Zuzana Vačková, ktorej recepty ženy milujú? Takto!

Existuje hneď niekoľko receptov, ako si túto vynikajúcu veľkonočnú pochúťku pripraviť. Hoci vyzerá zložito, doma si ju bez problém urobíte aj vy! Miluje ju aj herečka Zuzana Vačková, ktorá do nej dáva tieto ingrediencie... "Ja si vždy dávam záležať na tom, aby bola farebná a chutná," priznala Vačková.

Ingrediencie:

  • 7 uvarených vajec
  • 2 čl horčice
  • soľ, čierne korenie
  • nadrobno nakrájaná cibuľka
  • nadrobno nakrájaná kápia
  • hrsť nadrobno nakrájaného medvedieho cesnaku
  • hrsť nadrobno nakrájaného špenátu
  • šunka
  • plátkový syr

Postup:

Vajce, horčicu, korenie, cibuľku a kápiu spolu premiešajte. V inej miske zmiešajte špenát a medvedí cesnak. Na potravinovú fóliu poukladáme šunku a na ňu plátkový syr. Na ten natrieme tenkú vrstvu vajíčkovej plnky. Na ňu nasypeme medvedí cesnak so špenátom, pritlačíme a začneme zavinovať. Hotovú roládu poriadne obalíme potravinovou fóliou a dáme na celý noc do chladničky. 

Súvisiace články

Najčítanejšie