Veľkonočná roláda s medvedím cesnakom podľa Zuzany Vačkovej: Je plná chutí a farieb
Máte vypnuté reklamy
Vďaka financiám z reklamy prinášame kvalitné a objektívne informácie. Povoľte si prosím zobrazovanie reklamy na našom webe. Ďakujeme, že podporujete kvalitnú žurnalistiku.
Zdroj: youtube.com/Zuzana Vačková
Asi na mnohých sviatočných stoloch nebude chýbať práve tradičná veľkonočná roláda. Ako ju pripravuje Zuzana Vačková, ktorej recepty ženy milujú? Takto!
Existuje hneď niekoľko receptov, ako si túto vynikajúcu veľkonočnú pochúťku pripraviť. Hoci vyzerá zložito, doma si ju bez problém urobíte aj vy! Miluje ju aj herečka Zuzana Vačková, ktorá do nej dáva tieto ingrediencie... "Ja si vždy dávam záležať na tom, aby bola farebná a chutná," priznala Vačková.
Ingrediencie:
- 7 uvarených vajec
- 2 čl horčice
- soľ, čierne korenie
- nadrobno nakrájaná cibuľka
- nadrobno nakrájaná kápia
- hrsť nadrobno nakrájaného medvedieho cesnaku
- hrsť nadrobno nakrájaného špenátu
- šunka
- plátkový syr
Postup:
Vajce, horčicu, korenie, cibuľku a kápiu spolu premiešajte. V inej miske zmiešajte špenát a medvedí cesnak. Na potravinovú fóliu poukladáme šunku a na ňu plátkový syr. Na ten natrieme tenkú vrstvu vajíčkovej plnky. Na ňu nasypeme medvedí cesnak so špenátom, pritlačíme a začneme zavinovať. Hotovú roládu poriadne obalíme potravinovou fóliou a dáme na celý noc do chladničky.