Polojasno
19°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Dokonalá veľkonočná výzdoba za pár eur? Pozrite sa, ako si skrášlila dom táto žena
Zdielať na

Dokonalá veľkonočná výzdoba za pár eur? Pozrite sa, ako si skrášlila dom táto žena

Zdroj: TikTok/designingabigail

Presvedčte sa, že aj za mólo peňazí sa dá vyčarovať výzdoba, ktorú vám budú obdivovať všetky návštevy. Chce to len trochu fantázie a kreativity!

Interiérová dizajnérka predviedla, ako si na Veľkú noc vyzdobila verandu a vchod do domu a stačilo jej iba pár eur a drobnosti z lacného obchodu, píše The Sun. 

Abigail, ktorá na sociálnych sieťach vystupuje ako “designingabigail” zdieľala premenu svojho príbytku vo videu, za ktoré dostala množstvo lajkov a pozitívnych ohlasov.  

Veľkonočná výzdoba vyzerá veľmi pekne a štýlovo, napriek tomu ju stála iba pár drobných. Vo videu ukazuje nápady, čo všetko môžete pri vyzdobovaní použiť, aby ste dosiahli dokonalý efekt a neminuli pritom veľa peňazí. 

Niekedy stačí použiť farby a pretrieť napríklad staré vedro či kvetináč sviežou farbou, využiť môžete aj farebné stužky, či slamené košíky, do ktorých môžete nasadiť pestrofarebné jarné kvety. Inšpirujte sa touto kreatívnou dizajnérkou a pohrajte sa s veľkonočnou výzdobou aj u vás doma!  

@designingabigail PART 2/3 (THE BETTER) in my “Good, Better, Best Easter Porch Makeover” Mini Series ?? Which of the 3 porches will be your favorite? Almost everything was from @Dollar Tree #dollartreedecor #dollartreedecoration #easterbasket #dollartreedecorating #easter #frontporchdecor #decoratewithme #easterdecor #easterdecorating #easterdecoration #decoronabudget #easterporch #easterpeeps #peeps #peepsdecor #bunnydecor #fyp #springdecor #springporch #pinkdoor #springdecorating #hangingbaskets ♬ The Champion - Lux-Inspira

Súvisiace články

Najčítanejšie