Oblačno
13°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Počas tehotenstiev jedla všetko, na čo mala chuť a vypapala sa na 110 kilogramov: Takto za rok zhodila 50 kíl!
Zdielať na

Počas tehotenstiev jedla všetko, na čo mala chuť a vypapala sa na 110 kilogramov: Takto za rok zhodila 50 kíl!

Zdroj: Instagram/briannabernardfitness

Brianna si v tehotenstve dopriala všetky jedlá a v ničom sa neobmedzovala. Podarilo sa jej pribrať 30 kilogramov, no ťažkú hlavu si z nich nerobila. Bola totiž presvedčená, že po pôrode ich aj veľmi rýchlo zhodí...

Keď 36-ročná Brianna otehotnela, povedala si, že si dopraje a rozhodne sa, čo sa týka jedla, nebude obmedzovať. Jedla za dvoch a užívala si to. Keď sa jej podarilo pribrať 30 kilogramov, upokojovala sa tým, že po pôrode ich aj veľmi rýchlo zhodí. To sa však nestalo. 

Simona Salátová začala chudnúť. Ako sa jej darí? 

​Miesto toho, aby po pôrode chudla, prejedala sa a len priberala. Jej hmotnosť sa vyšplhala cez 100 kilogramov a vo svojom tele sa vôbec necítila dobre. Čo ju nakoplo k tomu, aby začala chudnúť? Znie to neuveriteľne, no bol to článok o žene, ktorej sa za 1 rok podarilo zhodiť 50 kíl. Zaujímavé pritom bolo, že žena pochádzala z rovnakého mesta ako Brianna a chodila do posilňovne, ktorá bola neďaleko jej domu. Keď čítala príbeh spomínanej ženy, pripadala si, akoby čítala ten svoj... Brianna si preto kúpila členstvo v posilňovni a dúfala, že ju tento krok nakopne. A to sa aj stalo! Začala cvičiť niekoľkokrát denne, skúsila box aj kardio. Kompletne zmenila aj svoj jedálniček - vylúčila z neho všetky tučné jedlá a nahradila ich bielkovinami, zeleninou a zdravými tukmi. Dokonca si jedlá začala dopredu plánovať, aby vždy vedela, čo zje. Po prvom mesiaci bola ľahšia o 7 kíl, čo ju veľmi motivovalo. Presne takto sa jej za 1 rok podarilo schudnúť rovných 50 kíl! Nový životný štýl ju natoľko ovplyvnil, že sa stala trénerkou v posilňovni a motivuje iné ženy k tomu, aby schudli a docielili vysnívanú postavu. 

Súvisiace články

Najčítanejšie