Polojasno
20°
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Ďalšia zvláštna FOTKA Kate Middleton: Skrýva palác pred verejnosťou niečo desivé?
Zdielať na

Ďalšia zvláštna FOTKA Kate Middleton: Skrýva palác pred verejnosťou niečo desivé?

Zdroj: Profimedia.sk

Je to len pár dní, čo médiami otriasol škandál okolo Kate Middleton a jej upravenej fotke s deťmi, ktorá obletela svet. A je tu ďalšia podozrivá fotografia!

Kate sa od záhadnej operácie brucha začiatkom roka stiahla z verejného diania. Nikto donedávna nevedel, ako sa má a či je v poriadku. Až na Deň matiek palác zverejnil jej fotku s troma deťmi, na ktorých sa všetci veselo usmievajú...

Netrvalo dlho a na povrch vyplávalo, že je spomínaná fotka upravená. Kate sa následne všetkým ospravedlnila a priznala, že ju sama upravila. Populárna vojvodkyňa sa však pár hodín na to objavila na ďalšej fotografii. Objektív ju zachytil v aute v spoločnosti princa Williama, ako spoločne opúšťajú ​sídlo vo Windsore. Fotograf ju zachytil zozadu, takže jej nevidieť do tváre. A práve to spustilo ďalšiu lavínu špekulácií, či ide naozaj o Kate alebo sa palác len snaží niečo zamaskovať. "Čo sa kráľovská rodina snaží skrývať, pretože toto začína byť desivé. Fotka, ktorá vyšla včera vs fotka Kate Middleton na výročie bitky na Somme v roku 2016. Ďalší photoshop?" zverila sa jedna z fanúšičiek Kate na sociálnych sieťach so svojimi obavami, ktoré podložila aj spomínanými fotografiami. Objavili sa preto konšpirácie, či ide naozaj o skutočnú Kate alebo len nejakú jej dvojníčku, pomocou ktorej sa palác snaží maskovať skutočný zdravotný stav Middleton... Čo si myslíte vy?

Kate sama priznala, že túto fotku upravila...

Súvisiace články

Najčítanejšie