Oblačno
20°
Bratislava
Bernard
20.5.2024
Ako vyzerá Zora Czoborová 3 mesiace po operácii? Nohy ako paličky, ale úžasné, čo dokázala!
Zdielať na

Ako vyzerá Zora Czoborová 3 mesiace po operácii? Nohy ako paličky, ale úžasné, čo dokázala!

Zdroj: Instagram/zoraczoborova

Náročný zákrok jej dal poriadne zabrať, ale sama na sebe ukázala, čoho je človek schopný, keď naozaj chce a maká na sebe. Pozrite sa, ako aktuálne Zora vyzerá, klobúk dole!

Zora Czoborová bude už o tri roky oslavovať okrúhlu šesťdesiatku, no skutočný vek by jej netipoval snáď nikto. Bývalá úspešná fitneska sa stále udržuje v dokonalej kondičke a tiež sa stará o svoju krásu, čím inšpiruje mnohé ženy.

Pred tromi mesiacmi Zora absolvovala náročnú operáciu, pri ktorej jej vymieňali oba kolenné kĺby, keďže mala problémy už dlhú dobu a navyše ju trápili neznesiteľné bolesti.  

„Budú mi vymieňať oba kolenné kĺby, takže nejaký čas budem chodiť o barlách,“ prezradila Zora, ktorú kolená neposlúchali už pred takmer dvadsiatimi rokmi, ale operáciu odkladala. Verila totiž, že sa jej to upraví a zákrok nebude nutný. To sa žiaľ nestalo a tak bola operácia jediným riešením. Na Instagrame zároveň vyslovila prianie, že sa chce čo najrýchlejšie zostaviť, aby si opäť mohla naplno užívať život.

Fitneska začala s postupným cvičením veľmi rýchlo a hoci viditeľne schudla a stratila svalovú hmotu, je až neuveriteľné, ako rýchlo sa jej podarilo vrátiť k aktivitám a k skvelej kondičke.  

“Užívam si život, o akom som od 18 rokov po havárii len snívala...Bez bolesti. Každý deň začínam s radosťou a s pocitom šťastia,” napísala Zora presne tri mesiace od operácie.  

Fitneska momentálne naberá silu a kondičku na pobyte v Thajsku, aby sa už čochvíľa nemusela v pohybe vôbec obmedzovať.

“Cieľ - nabrať späť svalovú hmotu v stehnách a zadku, zvýšiť silu v nohách a zväčšovať uhol ohybu v kolenách.... ale ako vidíte vo videjkach z fitka, už teraz ich ohnem viac než pred operáciou.... proste som vytešený happy človiečik, ktorý si užíva bez bolesti všetko to, čo predtým musel len vďaka silnej vôle odtrpieť. Som veľmi rada, že mnohým z vás moje skúsenosti pomáhajú,” napísala Zora.   

Držíme jej palce, len tak ďalej!  

Súvisiace články

Najčítanejšie