Jasno
11°
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Carmen Geiss prekvapila schudnutou postavou, ale čo tá tvár? Si smiešna, píšu jej ľudia
Zdielať na

Carmen Geiss prekvapila schudnutou postavou, ale čo tá tvár? Si smiešna, píšu jej ľudia

Zdroj: Instagram/carmengeiss

Slávna milionárka je perfektným dôkazom toho, že schudnúť a mať pevné telo je možné aj vo vyššom veku. Kým za postavičku ako lusk dostáva iba chválu, ze jej vzhľad a prehnane upravované fotky je ľuďom na smiech.

58-ročná Carmen Geiss dobre vie, ako úspešne dostať svoje telo do formy. V roku 1982 bola zvolená za „Miss Fitness“ a o viac ako 40 rokov neskôr dostáva za fotografie v bikinách stále kopec komplimentov.

Fit plán, ktorý funguje 

Carmen Geiss je dôkazom toho, že ak má človek pevnú vôľu a disciplínu, môže schudnúť v každom veku. Ona sa už roky spolieha na očistu tela.   

"Dvakrát do roka po dobu šiestich týždňov si detoxikujem telo. To znamená, že sa úplne vyhýbam cukru, jem malé a zdravé porcie jedla, nepijem žiaden alkohol, len čistú vodu s čerstvou citrónovou alebo zázvorovou šťavou,“  povedala pred časom pre magazín gala.de.  

„Môj žalúdok sa už zmenšil a preto nepociťujem hlad, aj keď jem maličké porcie. Momentálne sa cítim naozaj dobre,“ povedala manželka Roberta Geissa (59) a hviezda reality šou Geissenovci – Ťažký život milionárov.

,,Už teraz som na seba hrdá! Disciplína a tvrdá práca sú už teraz viditeľné!“ napísala k najnovšiemu záberu z bazéna, kde podľa mnohých vyzerá až extrémne štíhlo, napriek tomu sa pod ním nakopilo množstvo pochvalných a obdivných komentárov.   

Horšie je to však so zábermi zblízka, za ktoré schytáva čoraz častejšie ostrú kritiku, píše mannheim24.de. Ľudia si myslia, že fotografie retušuje a vylepšuje natoľko, že na nich vyzerá nielen neprirodzene, ale na niektorých záberoch sa na seba už ani nepodobá...    

Súvisiace články

Najčítanejšie