Polojasno
14°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Veľký horoskop na marec: Ktorému znameniu sa splnia tajné sny a komu hrozí výpoveď v práci?
Zdielať na

Veľký horoskop na marec: Ktorému znameniu sa splnia tajné sny a komu hrozí výpoveď v práci?

Zdroj: unsplash.com/eugene-zhyvchik

Pre koho bude tretí mesiac tohto roka úspešný na poli lásky a koho čakajú skôr starosti? Zistite zo hneď v horoskope pre vaše znamenie!

Na čo sa môžete tešiť, a čoho sa naopak vyvarovať, to si prečítajte v horoskope na mesiac marec!

Baran  

Jar je cítiť vo vzduchu a spolu s ním vchádza do života Baranov láska! Prvá marcová dekáda je plná príjemných zmien, singles v tejto dobe môžu zažiť osudové zoznámenie. Ani ďalšie dni neprinesú sklamanie. Venuša sľubuje vášeň aj duševný súlad. V pracovných záležitostiach budete aktívnejší. Zavetríte možnosť kariérneho posunu a budete ochotní kvôli tomu riskovať, vyvinúť väčšie úsilie aj mnohých obetovať.  

Profimedia

Býk  

Prvá marcová dekáda je zložitá pre medziľudské vzťahy. Nevyznáte sa vo svojich emóciách, preto nie je vhodné nadväzovať nové známosti. Nebudú mať dlhé trvanie, pretože sa názorovo rozchádzate. Až po 10. marci prehodnotíte svoj prístup k láske a budete viac priateľskí. V zamestnaní sa na vás zosypú resty. Aj keď sa snažíte rozplánovať povinnosti čo najstarostlivejšie, aj tak budete bojovať s časom.  

Blíženci  

Milí Blíženci, v treťom mesiaci tohto roku sa bijete s pracovnými výzvami. Veľakrát sa zdajú byť nad vaše sily, inokedy vás brzdia nečakané prekážky. Vesmír ale prezrádza, že vaše zvýšené úsilie nezostane bez odmeny. Vo vzťahoch sa vám nedarí ponoriť sa do hĺbky. Udržujete povrchné známosti a máte dojem, že nestretávate tie správne náprotivky. Ide skôr o váš subjektívny dojem, ktorý sa časom zmení. 

Profimedia

Rak  

Marec odštartujete veľmi úspešne. Ste ambiciózny a žiadny nápad sa vám nezdá príliš trúfalý. Po 10. sa však budete musieť stretávať s nečakanými komplikáciami. To vás znervóznie a najradšej by ste svoju novú cestu ukončili. Také myšlienky rýchlo zažeňte! Krásne okamihy ponúka láska. Nezadaných čaká zoznámenie s náprotivkom, ktorý je pre nich ako stvorený. Získa si vás páčivou tváričkou aj nežnou dušou.   

Lev  

Skraja mesiaca sa necítite vo svojej koži. Púta vás vnútorné napätie a emócie s vami môžu cvičiť do všetkých strán. Snažte sa ovládať nielen v súkromí, ale predovšetkým na pracovisku. Kvôli svojmu správaniu by ste mohli prísť o zaujímavé ponuky. Od 10. marca sa blýska na lepšie časy. Merkúr pomáha naplniť vaše ambície. Dôležitá bude aj komunikácia. Neznesiete žiadne nejasnosti ani pocit krivdy. Musíte mať jasno. 

Profimedia

Panna  

Kľúčovou témou marca je zamestnanie. Pracovné záväzky vyžadujú veľkú trpezlivosť. Pôvodné plány sa menia, preto je potrebná maximálna flexibilita. Nie ste si istí sami sebou a tiež môžete robiť chyby z nepozornosti, čo neujde nadriadeným. Napriek všetkým prekážkam zvládnete dodržať termíny. Vo vzťahoch sa môžu objavovať trenice kvôli odlišným názorom. Navyše komunikáciu zaťažuje vaša vzťahovačnosť.  

Váhy  

V zamestnaní sa treba obrniť trpezlivosťou a počítať s častejšími komplikáciami. Prvá dekáda sa odohráva pod taktovkou nevrlého Merkúra, ktorý upíja vašu sebaistotu. Robí vám problém obhájiť svoje názory a máte obavu, či robíte správne rozhodnutia. Nepomôže vám ani nátlak zo strany nadriadeného. Starosti môžu prichádzať aj v láske. Máte od partnera isté očakávania, ktoré nedokáže naplniť.  

Profimedia

Škorpión  

Kvadratúra Venuša komplikuje milostné záležitosti. Platonicky zamilovaní Škorpióni sa musia pripraviť na odmietnutie zo strany ich idolu. Neprepadajte smútku, pretože onedlho z tohto poblúznenia precitnete. Navyše sa ešte v tomto mesiaci stretnete s človekom, vďaka ktorému na všetky smútky zabudnete. Na pracovisku sa na vás hrnú povinnosti zo všetkých strán. Tiež bude nutné riešiť nezhody s nadriadenými.  

Strelec  

Zrodenci Strelca vládnu spoločenskou náladou. Dokonca aj zadaní majú tendenciu zoznamovať sa s novými tvárami a nehanbia sa flirtovať alebo dokonca skĺznuť k vášnivému romániku. Kvadratúra Venuša zabrnká na vaše emócie, preto môžete reagovať prehnane na okolité podnety. Po 10. marci sa dokážete zastaviť a svoje kroky naplánovať s chladnou hlavou. To vám prinesie úspech v súkromnom živote aj na pracovisku.  

Profimedia

Kozorožec  

Ste puntičkársky nastavené a všetko, do čoho sa púšťate, robíte s maximálnou starostlivosťou. Je to poznať ako na pracovisku, tak aj v súkromí. V druhej dekáde sa situácia komplikuje. V úspechu vám bráni roztržitosť, kvôli ktorej sa budete dopúšťať chýb. Tiež sa vyvarujte nedodržaniu termínov. Dobrú službu odvádza Venuša, ktorá nezadaným  ponúka nové zoznámenie. S pribúdajúcim mesiacom sa city zintenzívnia.   

Vodnár  

Vývoj marcových udalostí je plný zvratov. Môžete mať problém vyznať sa vo svojich citoch a tiež pochybujete, či pokračovať v ceste, akú ste začali. Nemusíte sa rozhodovať hneď. Je rozumnejšie nelámať nič cez koleno a nechať udalosti voľne plynúť. V zamestnaní sa zamerajte na dobré vzťahy. Určite nie je miesto na rozpory s nadriadenými. V opačnom prípade by ste si mohli vykoledovať výpoveď zmluvy.  

Profimedia

Ryby  

Milé Ryby, čaká vás skvelý mesiac plný príjemných udalostí. Usmieva sa na vás šťastie v láske a ponúka sa aj lukratívna pracovná ponuka. Nezadaní majú najlepšie vyhliadky na zoznámenie od 11. marca. Nový objav je presne taký, akého si predstavujete. Ani v zamestnaní nemusíte robiť žiadne kompromisy. Merkúr v sextile s Uránom pomáha plniť sny. Prekypujete skvelými nápadmi a viete profesne zaujať. 

Súvisiace články

Najčítanejšie