Jasno
14°
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Porotca jojkárskej šou prichytený v uliciach prezlečený za ženu: Vysoké štekle a blonďavá parochňa...Spoznali by ste ho?
Zdielať na

Porotca jojkárskej šou prichytený v uliciach prezlečený za ženu: Vysoké štekle a blonďavá parochňa...Spoznali by ste ho?

Zdroj: TV JOJ

Pred pár mesiacmi priznal, že sa rád oblieka za ženu, no nikto ho na verejnosti takto nevidel. Až doteraz! Ondřeja Brzobohatého by ste rozhodne nespoznali...

Po tom, ako Brzobohatému pred pár mesiacmi krachlo manželstvo s misskou Taťánou Kuchařovou, vyšlo najavo, že sa rád prezlieka za ženu. Dokonca má aj svoje alterego - Tiffany Richbitch. 

Bývalý porotca ​speváckej šou X Factor v rozhovore pre český web blesk.cz svoju záľubu netajil a otvorene priznal, že je to pravda. Dokonca dodal, že v zahraničí rád chodí na travesty predstavenia práve ako žena. Teraz sa ako sexi Tiffany ukázal aj v Česku! Keď ho jeho kamarát pozval na premiéru predstavenia, Ondřej vôbec neváhal! Obliekol si šaty, nalíčil sa, nasadil parochňu, obuv vražedne vysoké podpätky a vyrazil do divadla! Spoločnosť mu robila jeho manželka Daniela, ktorá bola tiež tematicky prezlečená. "Pozval nás môj kamarát Filip Rajmont, ktorý v Klietke bláznov hrá hlavnú postavu Albína. Prial si, aby na premiéru dorazila práve Tiffany Richbitch. Nebol dôvod mu prianie nesplniť... S Danielou a mojou sestrou Rolou sme to všetci poňali v drag queen štýle, ako sa to na takú udalosť patrí. Bol som rád, že som v tom nebol sám. V "dragu" tam bolo veľa hostí..." vyjadril sa pre blesk.cz Brzobohatý. 

joj.sk

Súvisiace články

Najčítanejšie