Skoro jasno
20°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Takýto trapas Madonna na koncerte ešte nezažila: Video s nešťastným pádom valcuje internet
Zdielať na

Takýto trapas Madonna na koncerte ešte nezažila: Video s nešťastným pádom valcuje internet

Zdroj: Profimedia

Hoci Madonna v poslednom období často čelí kritike kvôli svojmu vzhľadu a prehnaným úpravám fotografií, na pódiu si potrpí na precíznosť a dokonalosť v každom detaile. Nuž, úplne vždy sa to však nepodarí podľa predstáv...

Takéto niečo sa speváckej ikone pravdepodobne na koncerte ešte nestalo! Madonna (65) zažila poriadny trapas v priamom prenose so svojim tanečníkom, informuje extratv.com. 

Tomu sa počas koncertu v Seattli pošmykla noha, keď ju mal ťahať na stoličke a obaja sa vykotili na zadok. Madonna sa však rýchlo spamätala a pokračovala ďalej v pripravenej choreografii.

View this post on Instagram

A post shared by Salvatore Noto (@s.noto)

Na sociálnych sieťach Madonna pravidelne predvádza zábery a videá, na ktorých sa často až priveľmi odviaže, no čo sa týka vystúpení, je veľkou perfekcionistkou a má okolo obrovský tím profesionálov a rovnako tých najlepších tanečníkov. Žiaľ, niekedy sa aj majster tesár utne a zažil to aj jeden z tanečníkov. Napriek tomu, že obaja s úsmevom pokračovali ďalej, nie je isté, či nad týmto speváčka iba kývne rukou, alebo chalan dostane padáka.  

Madonnine turné Celebration žne zatiaľ obrovské úspechy a koncerty sú vypredané, ale speváčka sa predsa len nevyhla kritike a sklamaniu mnohých jej fanúšikov. Tí sú aj na základe tohto videa s nešťastným pádom presvedčení, že Madonna spieva  po celý čas na playback...  

View this post on Instagram

A post shared by Us Weekly (@usweekly)

Súvisiace články

Najčítanejšie