Jasno
32°
Bratislava
Božena
27.7.2024
Sofia túži po najväčších perách v Británii, ľudia ju varujú: Už teraz vyzeráš ako monštrum!
Zdielať na

Sofia túži po najväčších perách v Británii, ľudia ju varujú: Už teraz vyzeráš ako monštrum!

Zdroj: Profimedia

Minula tisíce, aby získala najväčšie pery v Spojenom kráľovstve a nemieni prestať, kým sa nedostane do Guinessovej knihy rekordov. Naozaj je s takýmto vzhľadom spokojná?

27-ročná Sofia Lips z Manchestru sa “preslávila” sa najmä početnými plastickými operáciami. Okrem pier, ktoré si necháva nafúknuť do šialených rozmerov, má za sebou niekoľko operácii pozadia, upravené má aj prsia, nos a ďalšie časti tela, píše Daily Mail.

Posadnutá plastikami 

Mnohí lekári Sofiu pred ďalšími zákrokmi s ohľadom na zdravotný stav odrádzajú, ale ona si nedá povedať a plánuje ďalšiu premenu. "Po operácii zadku som pätnásť týždňov nemohla sedieť," priznala sa a dodala, že zažila extrémne bolesti a nastali u nej aj ďalšie komplikácie.  

Dostala zápal, musela brať antibiotiká a bola permanentne unavená. Napriek tomu zákroky neľutuje a má v pláne svoje telo ešte viac „vylepšiť“. Túžba po dokonalom vzhľade je zjavne silnejšia ako strach o vlastný život.   

Profimedia

„Keď som sa prebudila po operácii pozadia, vracala som krv. Musela som sa ale ešte v ten deň vrátiť z Turecka späť do Británie, nebola iná možnosť. Po celý let som plakala bolesťou. Keď som to mala povolené od letušiek, tak som stála, a v prípade potreby som sedela, ale kričala som bolesťou a plakala. Bol to hrozný zážitok. Ale viete čo? Každá taká bolesť nakoniec odznie,“ uviedla žena, ktorú zjavne nič nezastaví.    

Lekári v Británii z jej zdravotného stavu neboli nadšení. Mali vážne obavy o jej život a niekoľkokrát jej navrhli, že by radšej implantáty vybrali. Takéto riešenie ale Sofia nechcela a radšej týždne trpela, dokonca si krátko po tom nechala ešte zväčšiť prsia a pery. Teraz je na ceste za najväčšími perami, prsiami aj zadkom vo Veľkej Británii.   

Profimedia

„ Verím, že splniť si sen nie je hriech, a pokiaľ mne samotnej nevadí priebeh zákroku ani rekonvalescencia, potom by sa mali aj ostatní zamyslieť nad večnými radami, ktoré od nich dostávam. Som šťastná, že mám teraz v perách tie najväčšie výplne, aké zatiaľ dávajú. V budúcnosti verím, že svojho chirurga presvedčím k ešte väčším,“ doplnila Sofia, ktorá sníva o tom, že sa raz dostane do knihy rekordov a bude vyzerať presne tak, ako si vysnívala...  

View this post on Instagram

A post shared by Sofia lips (@sofia_lipsx)

Súvisiace články

Najčítanejšie