Oblačno
25°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
FIT babička prezradila trik na štíhle a pevné telo: Keď zistíte, koľko má rokov, padne vám sánka
Zdielať na

FIT babička prezradila trik na štíhle a pevné telo: Keď zistíte, koľko má rokov, padne vám sánka

Zdroj: TikTok/harrahbrown

Kým mnohí sa s pribúdajúcim vekom opúšťajú a starajú sa o seba čoraz menej, táto žena urobila presný opak. Je tým najlepším dôkazom, že vyzerať a cítiť sa skvelo, môžete úplne v každom veku!

Populárna influencerka Harrah Brown doslova šokovala svojich fanúšikov, keď v jednom z videí predviedla svoju postavu v plavkách a pritom prezradila, že je matkou štyroch detí aj babičkou a teraz sa podržte, má 64 rokov, píše The Sun.

“Vyzeráš fantasticky, aspoň o dvadsať rokov mladšie!” píšu jej ľudia pod príspevok, ktorý označila ako “svoju verziu 64“. 

Harrah svojim fanúšikom prezradila, že existuje trik, ktorý vám pomôže spomaliť starnutie a vaše telo môže byť aj po 60-tke v lepšej kondícii ako v mladosti. V čom spočíva? 

Fit babička prezradila, že sa jej podarilo zvrátiť starnutie, keď sa pred tromi rokmi začala venovať silovému tréningu a podľa jej slov jej to úplne zmenilo telo aj život.

@harrahbrown We each have free will to live our lives as we wish. It feels good to be healthy, strong and fit at this age. When I started resistance training Sept. 2020, I was weak and had no energy or stamina. Not anymore.? #healthywomenlifestyle #over50andfabulous #aginggracefully #bikiniseason ♬ GORGEOUS - Olivia Knox

"Keď som v septembri 2020 začala so silovým tréningom, bola som slabá a nemala som žiadnu energiu ani výdrž. Všetko sa postupne zmenilo," povedala Harrah, ktorej vlastnú skúsenosť potvrdzuje aj veda.  

Ak chcete vyzerať a cítiť sa lepšie a spomaliť starnutie, mali by ste okrem iných pohybových aktivít a zdravej životosprávy staviť práve na jemné silové cvičenia.   

"Každý máme slobodnú vôľu žiť svoj život tak, ako si želáme. To skvelý pocit byť v tomto veku zdravý, silný a fit," dodala na záver fit babička, ktorá sa pre mnohé ženy v zrelom veku stala inšpiráciou.   

View this post on Instagram

A post shared by Mono B (@mymonob)

@harrahbrown Getting in shape at this age is possible with patience, consistency, determination. Its an ongoing process of trial and error, but worth the journey! #womenover50 #fitnessmotivation #healthywomenlifestyle #over50andfabulous ♬ Aesthetic - Tollan Kim
@harrahbrown I started working out at age 61. Getting in shape was the best thing for my mind, my body and my spirit. It’s hard work, but so worth it! YouTube: harrahbrownofficial #fitnessmotivation #womenover50 #fitness #healthywomenlifestyle #gym ♬ golden hour - JVKE

Súvisiace články

Najčítanejšie