Jasno
23°
Bratislava
Hermína
6.5.2024
Žena utratila hotový majland, aby sa podobala na Kim Kardashian: Čo poviete, vyšlo jej to?
Zdielať na

Žena utratila hotový majland, aby sa podobala na Kim Kardashian: Čo poviete, vyšlo jej to?

Zdroj: Profimedia

K tomu, aby sa čo najviac priblížila k svojmu ideálu krásy, neváhala sa niekoľkokrát vložiť do rúk plastického chirurga. Pozrite sa, ako jej vylepšenia dopadli!

50-ročná právnička, modelka a influencerka Ana Paula Oliveira minula takmer 400-tisíc libier za rôzne plastické operácie, aby vyzerala ako jej najväčší ideál krásy - Kim Kardashian. Ana tvrdí, že už pred operáciami mala „genetickú“ podobnosť s miliardárskou podnikateľkou a úpravy to len vylepšili, píše Daily Star.

Ana podstúpila dve liposukcie, tri zákroky na zväčšenie poprsia, do tváre si nechala vstreknúť semi-permanentnú výplň a niekoľko ďalších úprav. Ana má rada komplimenty na adresu jej podoby s Kardashian a berie ich ako poklonu. Práve vďaka výraznému vzhľadu a podobou s Kardashiankou má na sociálnych sieťach veľké množstvo fanúšikov.    

„Moja podobnosť s Kim Kardashian je genetická. Už sme mali podobné črty tváre a tiež vlasy,” povedala Ana a dodala, že po plastických operáciách sa podoba s Kim ešte zvýraznila.  

Profimedia

"Kedykoľvek to budem považovať za potrebné, podstúpim ďalšie procedúry," povedala. „V priebehu rokov už naša pokožka nie je rovnaká, takže jej treba už pomôcť,” vysvetlila výrazná bruneta s tým, že na zákroky si zarobila sama a niektoré dostala ako darček od manžela. 

Zaujímavosťou je, že Ana je povolaním právnička, venuje sa rodinnému právu a na právnickej fakulte študuje aj Kim.  

“Som šťastná, že sa obe venujeme právu, pretože sme dôkazom toho, že aj krásne ženy môžu byť inteligentné,” povedala na záver. 

Čo poviete, vidíte tam podobu s Kardashiankou aj vy?    

Súvisiace články

Najčítanejšie