Skoro jasno
15°
Bratislava
Dionýz
9.10.2024
Čakali by ste, že herečky majú peniaze na rozhadzovanie? Táto Slovenka nemá ani vlastný byt!
Zdielať na

Čakali by ste, že herečky majú peniaze na rozhadzovanie? Táto Slovenka nemá ani vlastný byt!

Zdroj: Profimedia.sk

Ak patríte medzi najpopulárnejších hercov, o rôzne pracovné ponuky zrejme nemáte núdzu. A tí najlepší si za mesiac dokážu zarobiť veľmi slušný balík peňazí, ktorý potom minú na luxusné bývanie, dovolenky a značkové veci. Táto krásna Slovenka je však výnimka!

Obsadzujú ju v slovenských, českých, maďarských aj hollywoodskych produkciách. Vica Kerekes je vyhľadávanou herečkou aj pre svoj sexi vzhľad a z množstva ponúk, si môže vyberať. 

​A to krásna ryšavka aj robí! V talkšou Trochu inak s Adelou priznala, že si vyberá iba kvalitné projekty, ktoré majú pre ňu zmysel. A to aj na úkor toho, že na istý čas zostane bez peňazí. Vici to však vôbec neprekáža, pretože má minimálne výdavky na svoj život. Ako je to možné? "Zarobím nejaké peniažky a čakám... Ja nemá auto, nemám dom...nevlastním nič...ani byt..." priznala herečka, ktorá stále býva v prenájme. Stalo sa už aj, že celý rok bola bez práce, ale nijako ju to netrápilo. Život bez vlastníctva majetku jej vraj absolútne vyhovuje. Nemá totiž rada ten pocit, že musí pracovať len preto, aby zaplatila svoje životné náklady.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Kerekes Vica (@kerekes_vica_official)

Profimedia.sk

Súvisiace články

Najčítanejšie