Zatiahnuté
19°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Ostrá hádka Nely Slovákovej a Agáty Hanychovej: Ktorá je z nich ku**a zadarmo?
Zdielať na

Ostrá hádka Nely Slovákovej a Agáty Hanychovej: Ktorá je z nich ku**a zadarmo?

Zdroj: Instagram/nelaslovakova

Nie je to prvýkrát, čo si dve české influencerky Nela Slováková a Agáta Hanychová skočili do vlasov. Tentoraz sa však blondína do tmavovlásky poriadne ostro pustila.

Nela s Agátou nie sú žiadne kamarátky a už viackrát sa verejne do seba pustili. V ostrých hádkach pritom na seba vytiahli už nejednu pikošku...

Instagram/nelaslovakova

​​S tou ostatnou prišla práve Nela. Tá si totiž na platforme Herohero založila účet, kde bude so svojimi fanúšikmi, za poplatok, zdieľať nielen svoje šteklivé fotky a videá, ale aj rozoberať rôzne témy. A ako prvá prišla na pretras práve jej úhlavná nepriateľka Hanychová. A o nej si nemyslí nič pekné... "Napríklad, sa rozhodne pobavíme o Agáte Hanychovej, ktorá si o mne dovoľuje povedať, že som ku**a. Niekto taký ako je ona, je ku**a zadarmo. Vieme, čo všetko má za sebou O tomto človeku, by som sa absolútne nebavila, keby sa ona ako prvá vždy do mňa nenavážala. Ona, ktorá podľa mňa spala s celou Česko Slovenskou republikou, sa už musí vracať, pretože jej už nič nezostalo," poriadne pritvrdila Nela. 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Agata Hanychova (@agatahanychova)

Súvisiace články

Najčítanejšie