Skoro jasno
20°
Bratislava
Božena
27.7.2024
Ako sa dá za pár týždňov schudnúť 10 kíl a pritom nehladovať? Táto Slovenka vám to prezradí!
Zdielať na

Ako sa dá za pár týždňov schudnúť 10 kíl a pritom nehladovať? Táto Slovenka vám to prezradí!

Zdroj: Profimedia.sk

Aj vy ste si dali novoročný záväzok, že sa zbavíte kíl, ktoré vám prekážajú? Nie ste jediní! Ešte koncom roka 2023 začala aj Dominika Cibulková chudnúť. Prešlo 2,5 mesiaca a športovkyňa je ľahšia o toľkoto kíl!

"Jednoducho som si povedala, že chcem ísť na určitú hmotnosť... Idem to robiť motivačne. Bude to motivovať mňa a verím, že to bude motivovať aj niektorých z vás... Už sa aj ja chcem sama sebe páčiť a dobre sa cítiť. Aj keď mi Michal hovorí, že sa mu páčim, robím to hlavne pre seba," priznala nedávno Dominika. 

​Cieľ mala jasný - za 7 mesiacov chcela zhodiť 22 kíl. A vyzerá to tak, že sa jej stanovený cieľ podarí dosiahnuť oveľa skôr! Dominika na ostatnom vážení, po 2,5 mesiacoch na diéte, schudla neuveriteľných 10 kíl! Ako sa jej to podarilo? Ako prvé radikálne zmenila práve svoj jedálniček. Ten je robia na mieru presne tak, aby pomocou neho chudla. Stravuje sa pravidelne, zdravo a pritom nehladuje. K nemu postupne pridala aj pohyb. Najprv chodila iba na prechádzky s dcérkou, no pred pár dňami začala už aj cvičiť. Bývalá tenistka je dôkazom, že sa naozaj dá schudnúť, ak človek chce. A aké sú jej rady pre tých, ktorí tiež túžia po vysnívanej postave? V chudnutí vám pomôžu správne nastavený kalorický príjem a sebadisciplína! 

Instagram/domicibulkova

Instagram/domicibulkova

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Dominika Cibulkova (@domicibulkova)

Profimedia.sk

Súvisiace články

Najčítanejšie