Jasno
16°
Bratislava
Anastázia
30.4.2024
Novoročné predsavzatia známych krások: Ktorou z nich by ste sa chceli inšpirovať aj vy?
Zdielať na

Novoročné predsavzatia známych krások: Ktorou z nich by ste sa chceli inšpirovať aj vy?

Zdroj: Profimedia

Nový rok je pre mnohých vhodnou príležitosťou začať žiť lepšie, zdravšie, alebo napríklad začať s nejakým novým koníčkom. Či si už predsavzatia dávate alebo nie, možno vás prekvapí, čo plánujú robiť lepšie tieto slávne ženy.

Aj slávne celebrity sú na tom rovnako ako obyčajní smrteľníci a tiež majú čo zlepšovať a meniť k lepšiemu. Ak hľadáte inšpiráciu, v čom sa posunúť ďalej, možno vás zaujmú ich novoročné predsavzatia.

Jennifer Garner 

Sympatická filmová hviezda nežije ako pravá hollywoodska star. Na ulici v L. A. ju môžete stretnúť len v džínsoch a tričku alebo teplákoch bez štipky mejkapu. Väčšinu času trávi so svojimi deťmi na svojej farme v Oklahome, kde sa okrem iného špecializuje na výrobu detskej organickej stravy. A tak asi nie je prekvapením, že si dala predsavzatie, že bude jesť menej mäsa. Aby motivovala k podobnému kroku aj iných, často zverejňuje chutné vegetariánske jedlá, ktoré pripravuje väčšinou zo surovín vypestovaných vo vlastnej záhrade.

Mandy Moore 

Známa herečka a speváčka sa vyjadrila, že sa chce zlepšiť v starostlivosti o seba. “Mám pocit, že som sa veľmi sústredila na rodinu, a tak by to malo byť. Ale chcem nájsť trochu zdravšiu rovnováhu medzi rodinou a starostlivosťou o seba,” vyjadrila sa Mandy a dodala, že často ochorie od svojich detí práve preto, že sa o seba poriadne nestará. “Rada by som dostala svoj imunitný systém do rovnováhy a trochu ho posilnila, aby som mohla o niečo lepšie bojovať s prechladnutím, pretože mám pocit, že ma systematicky ničí vždy, keď ochorejú aj moje deti,” dodala.

View this post on Instagram

A post shared by Mandy Moore (@mandymooremm)

Gwen Stefani 

Málokto by na slávnu speváčku tipoval, že prepadla kúzlu záhradníčenia a priala by si spoločne so svojím manželom, country spevákom Blakom Sheltonom, sa v tomto koníčku neustále zlepšovali. Času na to ale asi príliš nemá, pretože kariéru má stále rozbehnutú naplno.

View this post on Instagram

A post shared by Gwen Stefani (@gwenstefani)

Camila Cabello

26-ročná kubánsko-americká speváčka Camila Cabello si pravidelne dáva novoročné predsavzatie, ktoré by sa hodilo každému jednému z nás. Jednoducho chce viac športovať!

View this post on Instagram

A post shared by camila (@camila_cabello)

Cameron Diaz 

Herečka, ktorá sa v poslednom roku venuje predovšetkým rodine, si dala veľmi pekné predsavzatie - zbytočne si veci aj život nekomplikovať. Ako uviedla pre magazín E! News, všetko ide, keď máte tú správnu motiváciu. „Keď chcete niečo urobiť, jednoducho sa rozhodnite a urobte to. Neexistujú žiadne zázračné triky, ktoré vás k tomu postrčia. Aspoň tak to vnímam ja,“ povedala Diaz. Podľa herečky sa to týka aj maličkostí, napríklad rozhodnutia sa viac hýbať. „Nevyhovárajte sa, že nemáte na drahé vybavenie alebo že to máte ďaleko do posilňovne. Jednoducho si nasaďte slúchadlá a 15 minút intenzívne tancujte. V tom vám predsa nič nebráni,“ dodala herečka.

View this post on Instagram

A post shared by Cameron Diaz (@camerondiaz)

Julianne Moore 

63-ročná kráska, ktorú filmová kamera miluje, už dávnejšie prezradila, že miluje poriadok a je posadnutá upratovaním. „Mojím jediným novoročným predsavzatím je, že si celý rok nič nekúpim, pokiaľ to nebude niečo nutné,“ povedala Julianne Moore. „Musím najskôr spotrebovať všetky svoje opaľovacie krémy, než si zaobstarám ďalšiu fľaštičku.“ vyjadrila sa. Podobne to plánuje robiť aj s inými vecami.  

Súvisiace články

Najčítanejšie