Skoro jasno
20°
Bratislava
Gertrúda
19.5.2024
Veľký horoskop na január: Koho čaká životná zmena a kto bude mať na začiatku roka problémy?
Zdielať na

Veľký horoskop na január: Koho čaká životná zmena a kto bude mať na začiatku roka problémy?

Zdroj: unsplash/freestocks

Pre ktoré znamenia bude prvý mesiac nového roka úspešný na poli lásky a koho čaká viac šťastia v práci? Zistite to hneď!

Na čo sa môžete tešiť, a čoho sa naopak vyvarovať, to si prečítajte v horoskope na mesiac január!

Baran   

Zrodencov Barana čaká náročnejší začiatok roka. Avšak podľa hviezd nájdete riešenie na všetky problémy a navyše z ťažkostí vyjdete posilnení. Snažte sa odpočívať, dôležité je vaše psychické zdravie. Od 13. 1. môžete kvôli mentálnemu preťaženiu zbytočne chybovať. Vďaka Venuši ale ustojíte aj zložité partnerské spolužitie. Nezhody s miláčikom beriete s nadhľadom do 22. 1., potom sa môžu objaviť myšlienky na rozchod.   

Profimedia

Býk   

Rok 2024 začne pre Býkov zamilovane. Venuša v trigóne s Jupiterom ukazuje na opätovanú lásku. Nezadaní by nemali premeškať žiadnu príležitosť zažiariť pred opačným pohlavím. Už existujúce vzťahy sa môžu tešiť na prehĺbenie citov. Ani pracovné záležitosti nestoja bokom. V polovici mesiaca sa chopíte výhodnej ponuky a rozbehnete snovú kariéru. Nezamestnaní objavia profesiu podľa svojich predstáv.   

Blíženci   

Milí Blíženci, skraja mesiaca sa zameriate na milostný život, v ktorom nie ste spokojní. Venušina opozícia môže za to, že na svojom partnerovi vidíte hlavne slabiny. Až v poslednej dekáde pochopíte, kde je chyba, a pokúsite sa celú situáciu napraviť. Tiež pracovné záležitosti vyžadujú zvýšenú pozornosť. Opatrne pri komunikácii s nadriadenými, pretože niektoré informácie by sa nakoniec mohli obrátiť proti vám.   

Profimedia

Rak   

Po sviatkoch sa nedokážete dostať do pracovného tempa. Ste unavení a tiež môžete viac chybovať. Navyše na vašich pleciach končia povinnosti za ostatných kolegov, čo vám na nálade nepridá. Obrňte sa trpezlivosťou a majte pripravené argumenty pre nadriadených, ktorí sú večne nespokojní. Aj v milostnom živote sa objavujú nepriaznivé situácie. Horúca hlava ale vychladne a vy sa pokúsite s miláčikom udobriť. 

Lev   

Hoci za oknami vládne zima, v žilách Levov koluje vášeň ako v horúcom lete. Hlavne nezadaní majú potrebu byť v kontakte s opačným pohlavím. Ste spoločenskí, zoznamujete sa a spoznávate rôzne typy náprotivkov. Januárový objav je nielen veľmi príťažlivý, ale tiež sa k vám perfektne hodí. Aj v zamestnaní sa môžete tešiť na priaznivé okamihy. Podávate skvelé výkony a nadriadení o vás nechcú prísť.   

Profimedia

Panna   

Začiatkom roka sa dostávate do problémov s láskou, čo vám na nálade nepridá. Až do 22. januára počítajte s nepriaznivým postavením Venuše, kvôli ktorému sa plány nevyvíjajú podľa vašich predstáv. Zdá sa vám, že s vami náprotivok nehrá fér. V práci sa len ťažko sústredíte, nedarí sa vám plniť úlohy do detailov. Našťastie sa v poslednej dekáde spamätáte a resty doženiete. Nenechajte sa ovplyvňovať reklamami.  

Váhy   

Milé Váhy, konštalácia v januári nie je z najpriaznivejších. Hlavne pracovné záležitosti vám prerastajú cez hlavu a hrozí, že budete musieť časť z nich presunúť na niekoho iného. Vo vzťahoch ste ľahko ovplyvniteľní. Trápia vás premenlivé nálady a každý deň vidíte situáciu inak. Na zoznamovanie teraz nie je vhodná doba. Myslite na svoje duševné zdravie a snažte sa odpočívať. Každý deň si niečím robte radosť.   

Profimedia

Škorpión   

Začiatok roka je dôležitý pre všetkých platonicky zamilovaných Škorpiónov. V tomto čase by ste mali vyjsť zo svojho úkrytu a skúsiť šťastie v láske. Venuša sľubuje krásne zoznámenie! Aj keď vzťah bude mať pomalší vývoj, o to pevnejšie základy sa vám podarí vybudovať. Skvelé vyhliadky ponúka aj pracovná sféra. Podávate lepšie výkony a nehanbíte sa prihlásiť o slovo. Veľkou motiváciou je vidina finančného zisku.   

Strelec   

Zrodenci Strelca ocenia v januári vrodený nadhľad, vďaka ktorému ustoja aj náročnejšie dni. Milostný život stagnuje, ale podľa Venuše nie je dobre snažiť sa ho uponáhľať. Platonicky zamilovaní by sa nemali pokúšať nadväzovať kontakt so svojim idolom. Dajte tomu čas. Tiež pracovné záležitosti ukrývajú prekážky. Podrývate svoju sebadôveru a máte pocit, že náročné úlohy nemôžete zvládnuť. Zaprite sa a bojujte!   

Profimedia

Kozorožec   

Milí Kozorožci, rok 2024 vleje do vašich žíl obrovské množstvo energie a dobrej nálady. Môže za to sám Manitou, ktorý po väčšinu januára stojí po vašom boku. Báječné chvíle zažívate v láske. Nezadaných zasiahne Amorov šíp rovno do srdca. Profesijný život sľubuje lukratívne ponuky, vďaka ktorým sa finančne zahojíte. Ak ste nezamestnaní, rozhoďte siete medzi známymi. Nebojte sa vyskúšať úplne novú profesiu.   

Vodnár   

Na začiatku roka si nemusíte dávať žiadne veľké predsavzatia, pretože vesmír vezme udalosti do svojich rúk. V prvých týždňoch to ešte nebude také viditeľné, ale od 21. januára Pluto nachystá veľké zmeny. Zažijete príjemné udalosti hlavne na poli vzťahov. Obklopujú vás priatelia a ani milostný život nestojí bokom. Na pracovisku síce musíte drieť, ale čaká vás poriadna odmena. Úspech vás v týchto dňoch neminie.   

Profimedia

Ryby   

Vstup do roku 2024 nie je pre zrodencov Rýb najľahší. V zamestnaní je nutné dohnať resty z konca decembra, taktiež sa na vás môžu presunúť úlohy za neprítomných kolegov. Vyhnite sa špekuláciám a držte sa faktov. To vám pomôže predísť nedorozumeniu. Medziľudské vzťahy môžu prejsť premenou. V poslednej januárovej dekáde sa rozhodnete dať priestor inému náprotivku, ktorý ponúka nielen stabilitu, ale aj úprimnosť. 

Súvisiace články

Najčítanejšie