Oblačno
12°
Bratislava
Alojza
23.10.2024
Žena s najväčšími perami na svete šokovala vianočným darčekom: Rodina má o ňu strach!
Zdielať na

Žena s najväčšími perami na svete šokovala vianočným darčekom: Rodina má o ňu strach!

Zdroj: Profimedia

Vďaka svojím gigantickým perám sa stála známou po celom svete a hoci sa jej mnohí posmievajú, ona si pod stromček nadelila ďalšie zákroky, ktoré sa chystá absolvovať čo najskôr.

26-ročná Andrea Ivanova z Bulharska pravdepodobne vytvorila rekord v obrovskom počte injekcií kyseliny hyalurónovej do pier, doteraz ich absolvovala vyše 30. Okrem toho má za sebou desiatky ďalších kozmetických „vylepšení“. S fanúšikmi sa cez Vianoce podelila o vianočne ladené zábery so sobími rohmi a červenými mega perami a priznala, že si pod stromček nadelila ďalšie kozmetické procedúry, píše mirror.co.uk.

Takáto pekná a prirodzená bola Andrea pred zákrokmi...  

Profimedia

Fanatička plastickej chirurgie priznala, že najbližšia rodina a priatelia majú strach, aby kvôli početným vylepšeniam neohrozila svoje zdravie.  

„Boja sa, že sa mi stane niečo strašné. Že všetky zákroky skončia zle. Ale je to moje telo a budem si s ním robiť, čo chcem. Každý rok si nechávam robiť nové výplne, dávam si to darom na Vianoce,“ uviedla nekompromisne Andrea, ktorá sa už nevie dočkať ďalších zákrokov a to aj napriek tomu, že si kvôli svojmu vzhľadu nedokáže nájsť partnera.  

Profimedia

Hoci má tisíce nápadníkov na sociálnej sieti, nikto ju vraj neberie vážne. „Ak ma oslovia muži, ktorí sa hanbia vyjsť so mnou na verejnosť, hneď to ukončím. Uráža ma to,“ dodala.   

„Som s veľkými perami naozaj spokojná. Vždy keď si ich nechám zväčšiť, mám úžasný  pocit uspokojenia. Prestať s tým nemienim, aj keď lekári a priatelia ma od ďalších zákrokov odhovárajú,“ povedala pred časom...  

Profimedia

Súvisiace články

Najčítanejšie