Oblačno
15°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Ako dnes vyzerá holubia žena zo Sám doma 2? Oscarová herečka z obrovského úspechu ťaží dodnes
Zdielať na

Ako dnes vyzerá holubia žena zo Sám doma 2? Oscarová herečka z obrovského úspechu ťaží dodnes

Zdroj: Profimedia

Herečka si v kultovom pokračovaní známej vianočnej klasiky zahrala úlohu, ktorú si zapamätali úplne všetci a dodnes rada spomína na príhody z natáčania. Pozrite sa, ako momentálne vyzerá a ako sa jej darí.

Dnes už 78-ročná Brenda Fricker si v rodinnej komédii Sám doma 2: Stratený v New Yorku z roku 1992 zahrala holubiu ženu a podľa jej slov si celé natáčanie nesmierne užila a na zážitky z tohto obdobia nikdy nezabudne.

Nenechajte si ujsť nenapodobiteľnú komédiu Sám doma už tento piatok o 20:40 a Sám doma 2: Stratený v New Yorku na Štedrý večer už o 20:00 na JOJke a tradične bez reklamy!  

„Bola to film s najväčším rozpočtom, na akom som dovtedy robila,“ uviedla pre newstalk.com  Brenda. „Znamenalo to, že sme žili v totálnom luxuse,“ dodala. 

„Všetky moje scény sa natáčali v Central Parku, ja som bývala v prívese zaparkovanom na parkovisku hotela Plaza. Mohla som ísť kedykoľvek do hotela v kostýme a od vtáčích hov*en. Keď chcete rýchlo vyprázdniť výťah, hodí sa to,“ povedala herečka s úsmevom.

Brenda tiež dodala, že to bolo veľmi celé veľmi príjemné a zábavné a všetci si nadpriemerne zarobili. Herečka za úspešný film dodnes berie peniaze, ktoré jej tečú z opakovania vysielania.

Natáčanie vraj išlo úplne bez problémov, ocenila napríklad spoluprácu s kolegom Joom Pescim alebo stretnutie s Donaldom Trumpom, ktorého označila za milého a príjemného. “Predstavil sa mi a povedal, že vlastní ten hotel a môžem v ňom kedykoľvek zostať,“ vychválila galantnosť bývalého prezidenta USA.

Filmová holubia žena si už v roku 1989 odniesla Oscara za film Moja ľavá noha a hrá dodnes, aj keď za posledných desať rokov sú to skôr epizódne úlohy v televíznych seriáloch alebo dabing.  

Takto teraz vyzerá 78-ročná Brenda Fricker, fotografia pochádza z natáčania seriálu Holding, v ktorom aktuálne hrá. 

Profimedia

 

Súvisiace články

Najčítanejšie