Zatiahnuté
15°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Geniálny trik, ako premeniť baliaci papier na krásnu darčekovú tašku: TOTO vyskúšajte!
Zdielať na

Geniálny trik, ako premeniť baliaci papier na krásnu darčekovú tašku: TOTO vyskúšajte!

Zdroj: TikTok/wrappinqueen

Tento milý a jednoduchý nápad sa vám pri balení vianočných darčekov bude určite hodiť. Podľa postupu to ľahko zvládnu aj šikovné deti.

Asi každý, kto má deti a širokú rodinu dobre vie, že niekedy je oveľa náročnejšie darčeky pekne pobaliť, ako ich nakúpiť. Možno sa vám pri vianočných prípravách tento malý trik zíde.

Istá žena, ktorá vystupe ako “wrappinqueen” zdieľala na sociálnej sieti jednoduchý trik, ako z baliaceho papiera urobiť za pár sekúnd darčekovú tačtičku, píše magazín tyla.com. Jej šikovný návod sa stal hitom, vyskúšajte si ho tiež! 

TikTok/wrappinqueen

„Ak chcete zabaliť nejakú menšiu vec, ako napríklad medvedíka, alebo trebárs voňavku, môžete si z baliaceho papiera vyrobiť darčekovú tašku. Postup je jednoduchý,” hovorí žena vo videu, pričom ukazuje jednoduchý postup, ako na to.  

Všeko, čo budete potrebovať, je baliaci papier, nožnice a lepiacu pásku. Vyrobenú taštičku ešte môžete ozdobiť stužkou, menovkou alebo inou ozdobou podľa fantázie.  

Naozaj super nápad, čo poviete? Vyskúšajte, je to naozaj hračka!  

@wrappinqueen Create your own gift bag out of wrapping paper! Watch to learn how! #wrappinggifts #wrappingtutorial #wrappinghacks #wrappingpresents #christmaswrapping ♬ Love You So - The King Khan & BBQ Show

Súvisiace články

Najčítanejšie