Jasno
15°
Bratislava
Hermína
6.5.2024
Čo sa to s ňou deje? Agáta Hanychová je taká vychudnutá, že sa to už nepáči ani jej
Zdielať na

Čo sa to s ňou deje? Agáta Hanychová je taká vychudnutá, že sa to už nepáči ani jej

Zdroj: Instagram/agatahanychova

Známa česká trojnásobná mamina je stále chudšia a chudšia, hoci sa o zhadzovanie ďalších kíl už dávno nesnaží. Je za tým choroba alebo priveľa stresu? Toto prezradila!

Agáta Hanychová (38) si v poslednej dobe môže aj po troch pôrodoch dovoliť chodiť v modeloch s odhaleným bruchom a vyzerá to tak, akoby od pôrodu dcéry Rozárky prestala jesť.

„Je to fakt, vlastne naozaj od toho pôrodu skoro nejem a už by som mala začať. Chudnem tak, že už sa to ani mne veľmi nepáči. Sama hovorím, že mám rada chudých ľudí, ale už na to necielim. Radšej by som sa najedla,“ povedala pre super.cz s tým, že rozhodne nepraktizuje svoju predtým obľúbenú diétu, kedy napríklad požula rožok, aby cítila jeho chuť, a potom ho vypľula.   

„Jedlo mi prestalo chutiť. Nemám anorexiu ani som nemala čovid, že by som stratila chuť. Proste je to také obdobie,“ krčila ramenami Agáta, ktorá je štíhlejšia ako jej osemnásťročná sestra Kordula Stropnická (18), s ktorou dorazila na slávnostný opening bar. 

Nuž, pravdepodobne jej veľmi nechutí aj preto, že sa s bývalými partnermi a otcami jej detí neustále nevedia poriadne dohodnúť na pravidlách a výchove spoločných potomkov... 

Súvisiace články

Najčítanejšie