Zatiahnuté
13°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Jennifer Aniston predviedla obľúbené vianočné ozdoby, fanúšikovia sú nadšení: Rozkošné, však?
Zdielať na

Jennifer Aniston predviedla obľúbené vianočné ozdoby, fanúšikovia sú nadšení: Rozkošné, však?

Zdroj: Profimedia

Najkrajšie sviatky roka tu máme už o pár dní a tak mnohí z nás už majú v domácnostiach vianočnú výzdobu. Inak na tom nie sú ani známe tváre, pozrite sa, aké obľúbené ozdoby vytiahla slávna herečka.

54-ročná Jennifer Aniston, ktorú fanúšikovia milujú najmä kvôli úlohe Rachel z kultového seriálu Priatelia, sa už tiež chystá na Vianoce, píše magazín People.

Aj keď Jennifer je oficiálne stále single a nemá vlastné deti, chystá sa počas sviatkov na spoločnosť dobrých priateľov, ktorých rada víta vo svojom príbytku. Hoci sympatická herečka nezdieľa príspevky zo svojho súkromia často, teraz urobila výnimku a ukázala svoje obľúbené vianočné ozdoby – sobov vyrobených z drevených polienok a ihličia.  

Instagram/Jennifer Aniston

„Sú späť!“ okomentovala zábery stručne. Rozkošné vianočné soby sú z dreva, majú oči a červené nosy a parohy vyrobené z ihličia. Jej milované soby nemá vo vianočnej výzdobe po prvýkrát, mala ich aj v minulom roku, keď ich dokonca “predstavila” svojim dvom psom, pre ktorých to bola hračka a snažili sa ich rozhryznúť.  

Ľudia jej jednoduché prvky vianočnej výzdoby ocenili a mnohí si myslia, že takéto prírodné dekorácie majú počas Vianoc najväčšie čaro. Čo na vianočné soby Jennifer Aniston hovoríte vy?

Instagram/Jennifer Aniston

Súvisiace články

Najčítanejšie