Jasno
21°
Bratislava
Hermína
6.5.2024
Skolabovala priamo počas nakrúcania Nemocnice: Herečke išlo o život a zachránila ju operácia
Zdielať na

Skolabovala priamo počas nakrúcania Nemocnice: Herečke išlo o život a zachránila ju operácia

Zdroj: TV JOJ

Zachránili ju v poslednej chvíli! Obľúbenej herečke Judite Hansman prišlo počas nakrúcania seriálu televízie JOJ Nemocnica nevoľno. Vďaka rýchlej pomoci od profesionálov, ktorí sú počas natáčania na pľaci, je ešte medzi živými... Čo sa jej stalo?

Judita Hansman, ktorá hrá v Nemocnici hlavnú sestru Valiku, pred pár dňami doslova bojovala o svoj život. Počas nakrúcania Nemocnice jej prišlo zle a len vďaka zásahu odbornej pomoci, ktorá je počas natáčania na pľaci, prežila...

​"Prežila som dve operácie, chvalabohu, je to všetko v poho a regenerujem," priznala Hansman a pokračuje: "Celý život som bola v tom, že existujú mozgová a srdcová príhoda. Existuje aj brušná príhoda a tú som vychytala ja. Nešlo to úplne rýchlo, ale môžem povedať, že to, že som išla natáčať, mi zachránilo život." Čo sa stalo? Pred niekoľkými dňami mala skúšku v divadle, kam Kristína Tormová všetkým priniesla šošovicovú polievku... "Začalo ma nadúvať, ale povedala som si, že je to zo šošovice, čo je normálne. Potom mi však začalo tvrdnúť brucho. Myslela som si, že v nedeľu odohrám predstavenie, ale volala som do divadla, že to nezvládnem. Všetci mi volali, že ma zoberú na pohotovosť. Mala som však z toho zvláštny pocit, lebo som mala ísť v pondelok točiť. Neviem, asi môj anjel strážny mi povedal, aby som na žiadnu pohotovosť nešla, ale na nakrúcanie Nemocnice. Tak som išla, natočila som dva obrazy, ale prišlo mi veľmi zle. Tým, že som bola tam a s nami nakrúcajú aj zdravotníci, tí povedali, že je to veľmi zlé a zobali ma do reálnej nemocnice..." opísala Judita, čo sa stalo. Zaujímavé pritom je, že prvotné testy  nič nezvyčajného nepreukázali, takže by ju z pohotovosti pravdepodobne poslali domov... Judite totiž prasklo tenké črevo a hneď ju museli operovali. "To, čo som mala, existuje na hrubom čreve a ja som to mala na tenkom, preto to tam ani nikto nevidel, lebo to tam nehľadal... Zobrali mi pol metra čreva a už sa regenerujem. Pre mňa to bolo dobrodružstvo v tom, keďže v seriáli hrám hlavnú sestru, stále som sa na všetko pozerala, čo všetko robia. Bavilo ma sledovať ich. Nebyť toho, že to bolí, tak by to bol pre mňa zájazd. Dostala som ďalšiu šancu..." dodala na záver herečka. 

Nemocnica - Judita Hansman

TV JOJ

Nemocnica - Judita Hansman a Dárius Koči

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie