Jasno
20°
Bratislava
Božena
27.7.2024
Hasselhoffova dcéra hrdo predvádza svoje kilá, ľudia ju kritizujú: Obezita nie je dôvod na oslavu!
Zdielať na

Hasselhoffova dcéra hrdo predvádza svoje kilá, ľudia ju kritizujú: Obezita nie je dôvod na oslavu!

Zdroj: Profimedia

Hoci Hayley Hasselhoff nosí konfekčnú veľkosť XXL, je v modelingu veľkou hviezdou a inšpiruje mnohé ženy s kilami navyše, ale nie všetci jej fandia. Niektorí si myslia, že predvádzanie jej kriviek je skôr oslavou obezity.

31-ročná plus size modelka Hayley Hasselhoff je dcérou hercov Davida Hasselhoffa a Pamely Bach. Napriek tomu, že Hayley už roky propaguje trend body positivity a sebalásky bez ohľadu na tvary vlastného tela, dostáva dookola tú istú otázku. Ľudia sa jej pýtajú, či plus size modeling nepodporuje skôr obezitu a tým nemá na populáciu zlý vplyv, informuje foxnews.com.

„Najväčšina mylná predstava o modelkách s krivkami je tá, že oslavujeme obezitu. To je pravdepodobne najzásadnejšia otázka, ktorú mi na celom svete kládli. A povedala by som: Nie. Mám pocit, že niekomu pomáham, aby sa cítil lepšie vo svojej koži, a to je krásna vec. Myslím, že každý má právo cítiť sa pohodlne, cítiť sa krásnym, ceneným a žiadúcim vo svojej koži, bez ohľadu na to, aký má tvar alebo veľkosť,“ povedala Hayley, čím zároveň vyvrátila, že by jej tvary znamenali, že je lenivá alebo nie je vo forme.   

Profimedia

„Jedna zo starších mylných predstáv je tá, že modelky s krivkami sú lenivé, necvičia a nie sú vo forme. Byť vnadná a zmyselná neznamená, že sa o seba nechcete starať. Ako modelka chcem byť stále zdravá a fit. A musíte si uvedomiť, že dobré duševné zdravie znamená, že sa musíte starať o svoju fyzickú stránku, pretože je všetko prepojené,“ povedala Hayley.  

Hoci mnohí s plus size modelkou súhlasia, mnohí majú iný názor. „Rozhodne má poriadnu nadváhu. Obézna možno nie je, ale nadváhu má určite. A to je to, čo oslavuje,“ stále v jednom z mnohých komentárov.  

„Môže robiť, čo chce, aby sa starala o svoje zdravie, ale nič to nezmení na fakte, že obezita zdraviu neprospieva,“ myslí si ďalší.   

Hayley sa netají tým, že v minulosti kvôli svojmu telu trpela psychickými problémami a práve modeling jej pomohol naučiť milovať svoje telo aj so všetkými nedostatkami, čo je pre ňu najpodstatnejšie.  

Čo si o tom myslíte vy?  

View this post on Instagram

A post shared by powerplateuk (@powerplateuk)

Súvisiace články

Najčítanejšie