Jasno
22°
Bratislava
Viola
18.5.2024
Extrémne štíhla a nohy ako paličky: Paparazzi odfotili Meghan Markle po škandalóznom odhalení
Zdielať na

Extrémne štíhla a nohy ako paličky: Paparazzi odfotili Meghan Markle po škandalóznom odhalení

Zdroj: Profimedia

Na prvý pohľad by ste nespozorovali, že iba pred pár dňami sa opäť stala so svojou rodinou terčom novinárov kvôli ďalšej kontroverznej knihe. Že nie je všetko v poriadku už dlhšiu dobu, prezrádza snáď len vychudnutá postava Meghan.

Vojvodkyňu zo Sussexu Meghan Markle (42) nafotili paparazzi v Santa Barbare, neďaleko miesta, kde žije s princom Harrym a ich dvoma deťmi, princom Archiem a princeznou Lilibet. Meghan mala na sebe športové oblečenie zložené z čiernych legín a z čierneho trička s dlhým rukávom, na hlave mala zelenú šiltovku a na nohách športové tenisky. Športový outfit zdobil okrem hodiniek ešte jeden elegantný doplnok - diamantový náramok, ktorý jej údajne daroval svokor, kráľ Charles, píše magazín People.

Meghan Markle mala zjavne dobrú náladu a usmievala sa, hoci sa len pred niekoľkými dňami opäť ocitla uprostred kráľovského škandálu.  

Meghan a Harry sa od vydania knihy Endgame od Omida Scobieho na verejnosti nijako nevyjadrili. Kniha sa stala ústrednou témou všetkých svetových médií po tom, čo holandský preklad textu údajne identifikoval kráľa Charlesa a Kate Middleton ako dvoch členov kráľovskej rodiny, ktorí mali údajne nevhodné poznámky ohľadom farby pleti princa Archieho. Moderátor Piers Morgan na plné ústa tieto mená vyslovil v stredu večer v britskej televízii s tým, že si však nie je istý, či je to pravda. 

Profimedia

Ktovie, ako neustály rozruch okolo jej rodiny, klebety o rozpade manželstva a zlé vzťahy s kráľovskou rodinou na Meghan vplývajú, ale isté je, že takto extrémne štíhla ešte nebola. O Meghan je známe, že dodržiava zdravý životný štýl a veľa cvičí, no jej vychudnutá postava môže byť aj výsledkom toho, že sa v poslednom období veľa trápi...  

Profimedia

Súvisiace články

Najčítanejšie