Jasno
23°
Bratislava
Ľuboslav, Ľuboslava
20.9.2024
Po šiestich rokoch ho nafotili paparazzi a bol to šok: TAKTO teraz vyzerá herec z kriminálky Miami
Zdielať na

Po šiestich rokoch ho nafotili paparazzi a bol to šok: TAKTO teraz vyzerá herec z kriminálky Miami

Zdroj: Profimedia

Sympatický herec so svojským a ľahko rozpoznateľným výzorom sa zmenil na nepoznanie. Po dlhej dobe bol nafotený na verejnosti a aj tí najskalnejší fanúšikovia by ho spoznali asi len ťažko.

Herec, ktorého preslávila najmä úloha detektíva Horatia Caina bol videný na verejnosti prvýkrát od roku 2017 a vyzeral ako úplne niekto iný. Bývalá hviezda Kriminálky Miami David Caruso (67) sa zmenil na nepoznanie, píše pagesix.com.

Hoci si zahral aj niekoľko menších úloh, naozajstnú slávu a popularitu mu priniesol až spomínaný seriál a úloha detektíva Horatia, ktorú vynikajúco stvárňoval dlhých desať rokov.

Herec bol preslávený svojimi výrazne ryšavými vlasmi a ikonickými slnečnými okuliarmi, ktoré si dával dole po svojom príchode k prípadu. Potom, čo sa skončilo natáčanie seriálu, Caruso ukončil aj svoju hereckú kariéru a začal sa venovať umeleckému biznisu, na spoločenských udalostiach sa vôbec neobjavoval.  

Profimedia

Ryšavého herca paparazzi nafotili kúsok od jeho domu v San Fernando Valley v Kalifornii na čerpacej stanici a neskôr zase v spoločnosti neznámej ženy. Caruso vyzeral unavene a zanedbane, akoby úplne stratil svoju iskru a charizmu. Herec viditeľne zostarol a pôsobí to tak, že mu je úplne jedno, ako vyzerá.  

Čo poviete, spoznali by ste ho?  

Profimedia

Profimedia

Súvisiace články

Najčítanejšie