Polojasno
20°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Slovenská kráľovná plastík v šoku: Ukázala svoju mamu a ženy ju zasypali posmeškami!
Zdielať na

Slovenská kráľovná plastík v šoku: Ukázala svoju mamu a ženy ju zasypali posmeškami!

Zdroj: Profimedia.sk

Pochválila sa svojou mamou, no takúto reakciu rozhodne nečakala! Slovenská playmate Lela Ceterová ostala poriadne zaskočená... Čo sa stalo?

Slovenská playmate Lela Ceterová sa netají tým, že svoje telo a tvár neustále vylepšuje. Pred rokmi bolo jej snom mať plný dekolt, keďže príroda jej veľké prsia nenadelila. Okrem nich má však na svojom tele a najmä tvári množstvo iných úprav, ktoré z nej spravili úplne inú ženu, ako bola kedysi.

A je to jej výzor, ktorý mnohé ženy dráždi. Neustále jej totiž vypisujú rôzne hanlivé a nelichotivé komentáre na sociálnych sieťach ohľadne toho, aká je umelá. O tom sa Lela opäť na vlastnej koži presvedčila, keď na instagrame zverejnila fotku so svojou mamou. "Dnes má moja maminka narodeniny. Chcem ti zaželať čo najviac zdravia a chcem, aby si vedela, ako moc si pre mňa veľkým vzorom. Veľmi si ťa vážim a obdivujem...Vždy, keď mi po tvári tečú slzy, vypočuješ si ma a podporíš. Si pre mňa tou najdôležitejšou osobou a nevymenila by som ťa nikdy na svete," vyznala sa rozcítená Lela. Blondína rozhodne nepočítala s reakciami žien, ktoré sa do nej okamžite pustili. "Maminka vyzerá úžasne, za to na vás sa pozerať nedá...Ste ako vosková figurína...Škoda, že stále zo seba snažíte urobiť niečo, čo nie ste..." alebo "Maminka vyzerá skvelo, tá plastiková kreatúra vedľa, šialene", zhodli sa mnohé. Čo si o tom myslíte?

Profimedia.sk

Súvisiace články

Najčítanejšie