Zatiahnuté
19°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Ďalšia krutá správa pre seriálovú Brendu: Rakovina vo štvrtom štádiu sa opäť rozšírila, ako je na tom?
Zdielať na

Ďalšia krutá správa pre seriálovú Brendu: Rakovina vo štvrtom štádiu sa opäť rozšírila, ako je na tom?

Zdroj: Profimedia

Obľúbená herečka a niekdajšia hviezda kultového seriálu Beverly Hills 90210 už niekoľko rokov bojuje so zákernou chorobou zo všetkých síl, žiaľ, rakovina jej napadla ďalšiu časť tela.

Shannen Doherty (52), ktorú najviac preslávila úloha Brendy v seriáli Beverly Hills, iba pred pár mesiacmi priznala, že sa jej rakovina rozšírila aj do mozgu a teraz si od lekárov vypočula ďalšiu zdrvujúcu správu. Zákerná choroba jej tentokrát napadla aj kosti, píše portál People.

Doherty s rakovinou bojuje už osem rokov. V roku 2015 jej bola choroba diagnostikovaná v prsníku, o dva roky neskôr bola v remisii, v roku 2019 sa však ochorenie vrátilo a nasledujúci rok oznámila, že je v štvrtom štádiu choroby. V júni potom zverejnila informáciu o tom, že rakovina metastázovala do mozgu a pred piatimi mesiacmi podstúpila operáciu, kedy jej bol vyoperovaný nádor.  

„Pomenovala som ho Bob. A Bob musel byť vybratý a vyšetrený, potom som musela na ďalšie ožarovanie mozgu,“ povedala s trochou čierneho humoru Shannen a podelila sa aj o ďalšiu zdrvujúcu správu.

View this post on Instagram

A post shared by People Magazine (@people)

„Rakovina vo štvrtom štádiu sa mi rozšírila do kostí. Beriem to ako videohru Pac-Man, kedy sa dostanú do vašich kostí. Ale mám teraz veľmi dobrú životosprávu a všetko ide dobre. Deň za dňom, mesiac za mesiacom, rok za rokom,“ pokračuje herečka, ktorá ku všetkému pristupuje veľmi pozitívne.  

„So životom som neskončila. Neskončila som ani s láskou. Neskončila som ani s tvorbou. Neskončila som s nádejou meniť veci k lepšiemu. Proste som neskončila,“ hovorí Shannen, ktorá sa snaží byť v živote aktívna a o všetkom, čo sa jej stalo a deje bude hovoriť aj v podcaste Let's Be Clear so Shannen Doherty, ktorý štartuje 6. decembra. 

„Viem, že to znie gýčovo a bláznivo, ale všetko si viac uvedomuješ a cítiš sa tak požehnaný. My sme ľudia, ktorí chcú pracovať najviac, pretože sme tak vďační za každú sekundu, každú hodinu, každý deň, keď sme tu,“ povedala Shannen, ktorá je pre mnohých chorých ľudí obrovským vzorom. Držíme jej palce!

View this post on Instagram

A post shared by New York Post (@nypost)

Súvisiace články

Najčítanejšie