Zatiahnuté
12°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Ako to vyzerá, keď niekto šialene miluje Vianoce? Táto matka minula na výzdobu tisíce!
Zdielať na

Ako to vyzerá, keď niekto šialene miluje Vianoce? Táto matka minula na výzdobu tisíce!

Zdroj: Profimedia

Dom svojej rodiny premenila v minulom roku na obrovskú perníkovú chalúpku, tentokrát ale zašla ešte o krok ďalej. Pozrite sa, ako to u nich pred sviatkami vyzerá!

Dvojnásobná mamička Carmen Croxall (36) z britského Devonu zbožňuje vianočné sviatky a svoj domov zdobí najrôznejšími výzdobami, za ktoré neváha minúť poriadny balík peňazí. Milovníčka Vianoc prezradila, že na výzdobu a dekorácie teraz minula približne 25-tisíc libier, píše denník Metro.

Vianoce ako z rozprávky 

Britská majiteľka obchodu s rekvizitami každý rok posúva hranice toho, ako môže vyzerať vianočne ladená výzdoba. Vlani celý dom svojej rodiny vyzdobila ako rozprávkovú perníkovú chalúpku, tentokrát mala úplne iný nápad. Ich dom premenila na obrí začarovaný les plný hračiek, luskáčikov, Santov a krásnych rozprávkových šiat. 

Profimedia

„Vzhľadom na to, koľko ľudí naposledy navštevovalo okolie nášho domu, dostala som nápad vybudovať vianočný SelfieLand v mojom sklade,“ vysvetlila s nadšením Carmen. Záujemcovia si tam môžu prezrieť 20 rôznych menších izieb, kde sa môžu odfotiť a vychutnať si tú pravú vianočnú atmosféru. Čakajú ich napríklad obrovskí luskáčikovia, škriatkovia, rozprávkový les, izba plná sladkostí alebo Charlieho továreň na čokoládu. Okrem toho si návštevníci môžu zájsť na skutočný zákusok do Carmeninej cukrárne, poslať zo SelfieLandu list Santovi alebo si pozrieť jedinečné vianočné ozdoby.

Na projekte Carmen pracovala vyše 14 týždňov a pomáhal jej tím so 40 členmi. Celkové náklady vyšli na viac ako 25-tisíc libier, preto sa milovníčka Vianoc rozhodla, že pre tento rok vstup do jej SelfieLandu nebude zadarmo. Návštevníci si zaplatia 7,50 libier, aby sa jej náklady aspoň čiastočne vrátili a pri veľkom záujme si dokonca možno zarobí.  

Súvisiace články

Najčítanejšie