Jasno
26°
Bratislava
Božena
27.7.2024
Veľký horoskop na december: Komu pristane na účte odmena a pre koho bude záver roka životnou skúškou?
Zdielať na

Veľký horoskop na december: Komu pristane na účte odmena a pre koho bude záver roka životnou skúškou?

Zdroj: unsplash/abbat

Pre ktoré znamenia bude posledný mesiac roka úspešný na poli lásky a komu sa bude viac dariť v zamestnaní? Zistite to hneď!

Na čo sa môžete tešiť, a čoho sa naopak vyvarovať, to si prečítajte v horoskope na mesiac december!

Baran   

Zrodencov Barana čaká mesiac plný telesných potešení. Milostný život prináša vzrušujúce okamihy a napriek zimným teplotám sa vám budú zapaľovať lýtka. Singles majú najlepšie podmienky na zoznámenie okolo 13. decembra. V zamestnaní je proti tomu klíma zložitejšia. Retrográdny Merkúr vám neumožňuje vidieť chyby, ktorých sa častejšie dopúšťate. Tesne pred sviatkami potom budete doháňať všetko, čo sa nepodarilo.   

Profimedia

Býk   

Koncom roka sa sústredíte na kariéru, v ktorej excelujete. Napriek retrográdnemu Merkúru podávate skvelé výkony a viete na seba upozorniť, aby vás neminula nejaká tá vianočná odmena. V súkromí sa pohybujete po tenkom ľade. Rodina vás môže provokovať zvláštnymi narážkami, ani vo vzťahu nevládne veselá atmosféra. Dajte si pozor na ústa, aby ste sa drahej polovičky niečím nedotkli. Sú predsa Vianoce!   

Blíženci   

Milí Blíženci, posledný mesiac tohto roku upozorní na nepríjemnosti vo vzťahu. Neobjaví sa zo dňa na deň, ide skôr o dlhodobé problémy, s ktorými ste nepracovali. Najmä okolo 13. decembra je potrebné sadnúť si a situáciu prediskutovať. V zamestnaní počítajte s väčším náporom. Snažte sa stihnúť povinnosti pred sviatkami. V opačnom prípade si budete musieť do konca roka nadpracovať hodiny navyše.   

Profimedia

Rak   

Citový život Rakov je v decembri veľmi pestrý. Venuša sľubuje zoznámenie sa s človekom, ktorý perfektne sedí k vášmu naturelu. Chvíľu však potrvá, kým váš nový objav prejaví svoje city. V zamestnaní počítajte s komplikáciami. Ste nesústredení a dopúšťate sa zbytočných chýb. Po finančnej stránke si môžete prilepšiť vďaka výhre v nejakej súťaži. Buďte kreatívni a nehanbite sa ukázať, čo sa vo vás skrýva.   

Lev   

Aktuálne postavenie Venuše sťahuje pozornosť Levov k milostnému životu. Čerstvo zadaní majú dojem, že ich známosť nevládne úprimnými citmi. Rozhodnete sa o tom porozprávať a vývoj udalostí vás príjemne prekvapí. Rozhodnete sa, že o takého človeka nechcete prísť. Ani na pracovnej pôde sa nemusíte báť komplikácií. Mars vám pomáha dosiahnuť najlepšie výsledky. Dariť sa bude aj úradným záležitostiam.   

Profimedia

Panna   

Vzťahové záležitosti sú začiatkom mesiaca ošemetné. Kvadratúra Marsu vo vás prebúdza nespokojnosť a tiež prináša tendenciu problémy zveličovať. Zavčas si ale uvedomíte, že svojim výbušným správaním ubližujete nielen sebe, ale aj svojmu okoliu. Nadchádzajúce sviatky zachránia zmysel pre humor aj nadhľad. Do 22. decembra sa dokážete skvele pobiť so stresom v zamestnaní. Potom si už zaslúžite ďalší odpočinok.  

Váhy   

Koncom roka sa ocitáte v hľadáčiku opačného pohlavia. Čakajú vás častejšie výpady do spoločnosti, ktoré vyústia v nejedno rande. Romantika Vianoc funguje aj na dlhoročné páry. Na pracovisku to ale nie je prechádzka ružovým sadom. Retrográdny Merkúr nastraží prekážky, s ktorými sa musíte vysporiadať. Pozor na chyby z nepozornosti, tiež sa vyhýbajte stresu. Do 21. decembra našťastie máte veľa energie.   

Profimedia

Škorpión   

Požehnané obdobie adventu prináša Škorpiónom možnosť nadviazať perspektívnu známosť. Od 4. decembra je kňažka lásky na vašej strane a ponúka náprotivok, s ktorým vám to bude ladiť. Ani po pracovnej stránke sa nebude načo sťažovať. Ste zameraní na detail a snažíte sa odvádzať perfektné výsledky. Vylúčená nie je ani skvelá pracovná ponuka! Pozor si dávajte na peniaze, s ktorými by ste nemali zaobchádzať bez rozmyslu.   

Strelec   

Posledné dni tohto roku predstavujú pre Strelca skúšku trpezlivosti i dôvery. V milostnom živote tápete a máte pocit, že drahej polovičke nerozumiete. Predovšetkým okolo 18. decembra vládne vo vzťahoch ochladenie. Určite nerobte unáhlené závery. Pokúste sa o nadhľad a vedzte, že nepriazeň hviezd nebude mať dlhé trvanie. V zamestnaní skĺzavate k prokrastinácii a nechávate prácu na poslednú chvíľu.   

Profimedia

Kozorožec   

Milí Kozorožci, nadchádzajúce dni sú plné príjemných okamihov. Milostné záležitosti sa od 4. decembra pohnú zo slepej uličky. Nezadaní majú možnosť spoznať náprotivok, ktorý by ich nosil na rukách. Chvíľu potrvá, kým dá najavo city, ale vedzte, že jeho konanie je úprimné. Napriek sviatočnej atmosfére nebudete zvoľňovať pracovné tempo. Zberáte kariérny úspech a zlepšujete svoje finančné možnosti. Len tak ďalej.   

Vodnár   

V decembri sa veľa zaoberáte pracovnými starosťami a venujete im veľa času aj energie. Napriek tomu máte pocit, že to nadriadení nedoceňujú. Nevzdávajte svoje sny a hlavne okolo 13. do toho šliapnite naplno. Nakoniec dostanete šancu zažiariť a dočkáte sa aj finančných prostriedkov navyše. V láske vplyvom postavenia Venuše dochádza k ochladeniu citov. Je múdre strážiť svoje emócie a na partnera príliš netlačiť.   

Profimedia

Ryby   

Koncom roka sa snažíte vyjednať lepšie podmienky na pracovisku. Nie je to ľahká disciplína, ale vďaka svojmu odhodlaniu a otvorenej komunikácii nakoniec získate niečo navyše. Podľa vesmíru sa tiež dočkáte vyriešenia nejakej nepríjemnosti alebo dlhotrvajúcej záležitosti a do nového roka pôjdete s čistým štítom. V súkromí pozor na výbuchy hnevu. Na svoje bedrá si toho beriete veľa, ale nie je dôvod nepožiadať blízkych o pomoc. 

Súvisiace články

Najčítanejšie