Skoro jasno
12°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Mária Čírová ukázala dokonalú vianočnú výzdobu: Wau, to je nádhera, však?
Zdielať na

Mária Čírová ukázala dokonalú vianočnú výzdobu: Wau, to je nádhera, však?

Zdroj: Profimedia

Rodinka obľúbenej speváčky sa už zjavne nevie najkrajších sviatkov roka dočkať. Pozrite sa, ako čarovne to u nich doma vyzerá!

Vianoce tu budú o necelý mesiac a mnohí už začali s výzdobou svojich domácností. Aj rodinka Márie Čírovej sa tento rok poponáhľala, jeden z dôvodov je pravdepodobne aj ten, že Mária už odštartovala veľké koncertné turné s názvom Moje Vianoce 2023 a na vyzdobovanie už teraz nemá čas.  

Kým mnoho ľudí zdobí vianočný stromček až tesne pred Štedrým dňom, stále viac je takých, ktorí si vyzdobia nielen stromček, ale aj celú domácnosť už v predstihu. Tento víkend bude prvá adventná nedeľa, tak možno si aspoň venček vytiahne väčšina z nás. A možno sa pri tohtoročnom zdobení svojich príbytkov budete inšpirovať aj prekrásnou výzdobou, akú má Mária Čírová s rodinkou.   

Dom obľúbenej speváčky vyzerá už zvonku ako z rozprávky. Bohatá výzdoba pri vchode, parádny veniec na dverách aj vyzdobená lavička s vakúšikmi napovedá, že obyvatelia tohto príbytku sa už najkrajších sviatkov roka nevedia dočkať.

View this post on Instagram

A post shared by @venceky.sk

Mária ukázala aj vianočný stromček, ktorý už kraľuje v ich obývačke a ten je vyzdobený v rovnakom štýle, ako aj exteriér. Z farieb prevláda typická červená, zlatá a zelená a veľmi trendy pôsobia aj gule a veľké ozdobné lízatká, ktoré sú zdobené červeno bielymi pásikmi.   

Deti v tejto rodinke musia byť z rozprávkovej výzdoby nadšené, ako sa páči vám?  

Súvisiace články

Najčítanejšie