Jasno
20°
Bratislava
Božena
27.7.2024
Plus size influencerku neodradil ani výsmech a kritika: So svojim telom je spokojná, aha, ako sa ukazuje!
Zdielať na

Plus size influencerku neodradil ani výsmech a kritika: So svojim telom je spokojná, aha, ako sa ukazuje!

Zdroj: Profimedia

Miluje svoje oblé krivky a už nerieši, čo si o nej ostatní myslia. Presadzuje body positivity a snaží sa dodávať sebavedomie množstvu fanúšikom, ktorí ju sledujú na sociálnych sieťach.

Plus size modelka a influencerka Jilly Darling sa preslávila najmä príspevkami v ktorých odvážne pózuje iba v plavkách, aby tak aj ostatných motivovala k sebeláske a sebaprijatiu. Kým mnohí jej za odvahu ďakujú, pravidelne ju komentujú aj hejteri, ktorí ju ponižujú a posmievajú sa jej, píše Daily Mail.

Keď so sociálnymi sieťami začínala, hejty jej vraj nerobili dobre, a dokonca na ne pravidelne reagovala. Časom sa ale naučila nebrať si ich k srdcu. „Niektoré názory ľudí jednoducho nezmeníte. Bola to strata času a plytvania energie,“ povedala Jilly, ktorá sa napriek svojím kilám nyvyše bez hanby fotí aj v miniatúrnych bikinách či v spodnej bielizni.   

Negatívne komentáre dnes jednoducho maže a ich autorov blokuje. Chce totiž, aby bol jej profil bezpečným miestom pre ľudí, ako je ona. „Ľudia, čo píšu ohavné veci, sú väčšinou sami zakomplexovaní a bez sebavedomia a myslia si, že nie je fér, že sa mám rada taká, aká som,“ myslí si.  

Profimedia

Naopak, pozitívne komentáre veľmi víta a snaží sa reagovať na čo najviac z nich. Príspevky na tému plus-size fashion a body positivity starostlivo plánuje a dáva si záležať, aby boli pravidelné. Ľuďom, ktorí nemajú také sebavedomie ako ona, tiež radí, ako si viac veriť.  

„Vaše telo je iba jedna časť toho, kým ste. Namiesto toho, aby ste lipli na svojom zovňajšku, veľkosti oblečenia alebo brucha, buďte jednoducho autentickí,“ radí žena s nadváhou, ktorej by možno kvôli zdraviu predsa len prospelo trochu zhodiť, čo poviete?   

Súvisiace články

Najčítanejšie