Jasno
18°
Bratislava
Hermína
6.5.2024
Nechcela byť nudnou právničkou, na premenu minula tisíce: S TÝMTO však kráska nepočítala!
Zdielať na

Nechcela byť nudnou právničkou, na premenu minula tisíce: S TÝMTO však kráska nepočítala!

Zdroj: Profimedia

Brazílčanka sa rozhodla opustiť atraktívne právnické prostredie a a vďaka niekoľkým plastickým operáciám si splnila svoj sen o dokonalom vzhľade. Hoci je s výsledkom nadmieru spokojná, nový vzhľad jej priniesol aj komplikácie.

39-ročná právnička Denise Rocha minula na extrémnu premenu viac ako 300-tisíc dolárov, no netušila, že nový vzhľad jej spôsobí také problémy. Keďže dnes vyzerá úplne inak, bola nútená zmeniť si aj fotografie na dokladoch, informuje nypost.com.

„Nečakala som, že sa do takej situácie dostanem. Ale tá zmena je veľmi výrazná, takže je to pochopiteľné. Mám o dosť väčšie pery, menší nos, upravené lícne kosti a tvar brady. Inak sa líčim. Som kompletne iná osoba a nepoznávali ma po zákrokoch ani niektorí blízki. Potrebovali si na moje nové ja zvyknúť,“ uviedla blondínka, ktorá sa zmenila na hotovú sexbombu. 

Dnes už vyzerá úplne inak...

Profimedia

Zmena vzhľadu jej spôsobila aj ďalšie komplikácie. Ako právnička už vraj nebola taká dôveryhodná, niektorí klienti od nej dokonca odišli, lebo ich poburoval jej výzor a nepôsobila na nich spoľahlivo. Denise Denise sa postupne dostala do finančných problémov, tak sa rozhodla založiť si profil na platforme pre dospelých OnlyFans, kde si teraz dokáže zarobiť aj 100-tisíc libier mesačne.  

„Vzhľad je pre mňa priorita. Starám sa o seba neustále. Nie je to len o plastických operáciách. Chodím na botox, na kozmetiku a starám sa o seba. Pravidelne posilňujem a zdravo sa stravujem. Je to starosť na plný úväzok. Nič nezanedbávam,“ vysvetlila.  

Profimedia

Denise je nespokojná s tým, že krása sa príliš nezlučuje so serióznejším povolaním. Ľudia si myslia, že lekári ani právnici nemôžu byť pekní. „Je to neskutočné. Naozaj aj v dnešnom modernom svete má veľa ľudí pocit, že krásni ľudia sú hlúpi a neschopní?“ pýta sa. Čo by ste jej na to odpovedali vy?   

Súvisiace články

Najčítanejšie