Skoro jasno
19°
Bratislava
Božena
27.7.2024
Britney Spears šokovala aktuálnym vzhľadom: Na ulici by ste ju asi nespoznali, vyzerá ako teta!
Zdielať na

Britney Spears šokovala aktuálnym vzhľadom: Na ulici by ste ju asi nespoznali, vyzerá ako teta!

Zdroj: Profimedia

Po tom, ako sa bývalej popovej hviezde rozpadlo už tretie manželstvo, ukazuje sa na verejnosti len minimálne. Pozrite sa, ako ju aktuálne nafotili paparazzi. Speváčka svoj vzhľad zjavne vôbec nerieši, vyzerá o niekoľko rokov staršie!

Fanúšikovia ju v poslednej dobe poznajú hlavne z jej tanečných videí na sociálnej sieti, kde je viac vyzlečená ako oblečená. Fotografi teraz Britney Spears (41) zachytili prvýkrát od vydania jej memoárov “The Woman In Me” na ulici a ľudí poriadne prekvapilo, ako speváčka v skutočnosti vyzerá, píše Daily Mail.

Autobiografia, ktorú nedávno Britney Spears vydala, je mimoriadne úspešná a speváčke zarobila milióny dolárov a to aj napriek tomu, že ju na svojom Instagrame takmer vôbec nepropagovala a údajne odmietla aj rozhovor so slávnou moderátorkou Oprah Winfrey.  

Fanúšikovia niekdajšej popovej princeznej ju tak doteraz mohli vidieť najmä na videách, na ktorých váčšinou predvádza podivné tance a krútenie sa pri tyči. Paparazzi ju konečne zvečnili aj na ulici, keď sa vybrala so svojim manažérom Cadeom Hudsonom na večeru do obľúbeného hollywoodskeho podniku celebrít Chateau Marmont.  

Profimedia

Britney si obliekla nie veľmi lichotivé oranžové šaty s rozparkom, vysoké čižmy a ako doplnok mala veľkú bielu kabelu a v rukách niesla svojho psíka, ktorý má meno Snow. 

Hoci speváčka mala zjavne dobrú náladu a usmievala sa od ucha k uchu, ľudia jej zvláštny styling ihneď skritizovali.   

„Vyzerá staršie aspoň o desať rokov, je neupravená a nafúknutá. Mala by sa o seba lepšie starať a tým nemyslím plastické operácie,“ napísal jeden z mnohých pod zverejnené fotografie na Daily Mail.  

„Tie vlasy sú zničené ako chemlón. Nemá žiadny vkus ani štýl, katastrofa!” pridali kritické komentáre ďalší.  

Nuž, úspech jej knihy ju určite veľmi teší, no nič to nemení na tom, že celý jej divoký život a nevydarené vzťahy na nej zanechali stopy...  

Profimedia

Súvisiace články

Najčítanejšie