Skoro jasno
24°
Bratislava
Florián
4.5.2024
PRVÝ celebritný vianočný stromček už stojí: Ľudia jej ho vysmiali!
Zdielať na

PRVÝ celebritný vianočný stromček už stojí: Ľudia jej ho vysmiali!

Zdroj: Instagram/lela_ceterova_official

Hoci do Vianoc ostáva ešte niečo vyše mesiaca, niektoré domácnosti už pomaličky začínajú zdobiť aj vianočný stromček. Slovenská playmate Lela Ceterová sa pochválila tým svojím a ľudia ju zasypali kritikou a posmeškami. Prečo?

Asi každý má úplne inú predstavu o dokonalom vianočnom stromčeku. Kým niektorí dávajú prednosť klasickému, iným sa páčia poriadne prezdobené kúsky. Jedným takým sa pochválila aj Lela Ceterová. 

​Slovenka, ktorá sa preslávila najmä turbulentným manželstvom s českým zápasníkom Karlosom Vémolom, ukázala svojim fanúšikom na sociálnych sieťach, ako vyzerá ich stromček. "Pomaličky prichádza vianočný čas a čoskoro bude klopať za dverami Mikuláš. Ja som sa rozhodla už predčasne urobiť stromček a výzdobu za pomoci mojej maminky, ktorá prišla z Bratislavy aj s ocinom. V dobrej spoločnosti sa vyzdobuje pri dobrom červenom víne, ako od ruky. Tentokrát som zvolila jednoduchú eleganciu..." priznala blondína. Ich obývačku tak už pár dní zdobí vysoký bohato zdobený vianočný kúsok. Kým ona je s výsledkom nadmieru spokojná, jej fanúšikovia ju vysmiali. Okrem toho, že im pripadal gýčový, zdobiť stromček na konci novembra, sa mnohým zdalo byť priskoro... "My už pomaly začíname maľovať vajíčka. Za chvíľu bude Veľká noc," odkázali jej viacerí. Kedy začínate zdobiť vy? 

Súvisiace články

Najčítanejšie