Zatiahnuté
13°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Za pár týždňov zhodila 8 kíl: Carmen Geiss prezradila, čo jej pri chudnutí pomohlo
Zdielať na

Za pár týždňov zhodila 8 kíl: Carmen Geiss prezradila, čo jej pri chudnutí pomohlo

Zdroj: Profimedia.sk

Fotografia jej viditeľne štíhlejšej postavy v plavkách spôsobila hotovú senzáciu. Carmen svojim fanúšikom prezradila, akým spôsobom sa jej podarilo zhodiť pár kíl a nabrať novú energiu.

58-ročná Carmen Geiss dobre vie, ako úspešne dostať svoje telo do formy. V roku 1982 bola zvolená za „Miss Fitness“ a o viac ako 40 rokov neskôr dostáva za fotografie v bikinách stále kopec komplimentov. Najnovšie sa pochválila výrazne štíhlejšou postavou, za pár týždňov sa jej podarilo zhodiť až osem kíl, informuje gala.de.

Aké je tajomstvo jej chudnutia? 

Carmen Geiss je dôkazom toho, že ak má človek pevnú vôľu a disciplínu, môže schudnúť v každom veku. Ona sa už roky spolieha na očistu tela.  

"Dvakrát do roka po dobu šiestich týždňov si detoxikujem telo. To znamená, že sa úplne vyhýbam cukru, jem malé a zdravé porcie jedla, nepijem žiaden alkohol, len čistú vodu s čerstvou citrónovou alebo zázvorovou šťavou.“ 

Carmen má pocit, že kvôli prísnemu stravovaciemu plánu sa jej už zmenšil žalúdok a už takmer vôbec necíti hlad.

Manželka Roberta Geissa (59) a hviezda reality šou Geissenovci – Ťažký život milionárov prezradila, že vďaka tomuto stravovaniu sa jej podarilo zhodiť už 8 kilogramov a to s detox kúrou ešte neskončila. Po ukončení druhého cyklu detoxu by chcela byť ľahšia o desať kíl.  

„Môj žalúdok sa už zmenšil a preto nepociťujem hlad, aj keď jem maličké porcie. Momentálne sa cítim naozaj dobre,“ dodala na záver slávna blondínka, ktorá si za aktuálnu fotku v plavkách vyslúžila tisíce lajkov a pozitívnych komentárov.  

Čo poviete na takýto spôsob chudnutia vy? Vyskúšali by ste si to?  

Súvisiace články

Najčítanejšie