Jasno
30°
Bratislava
Božena
27.7.2024
Spomínate si na malú tanečnicu z videoklipu Sie? Dnes má už 21 rokov a takto vyzerá!
Zdielať na

Spomínate si na malú tanečnicu z videoklipu Sie? Dnes má už 21 rokov a takto vyzerá!

Zdroj: Profimedia.sk

Talentovaná tanečnica Maddie Ziegler pred rokmi zahviezdila práve v klipoch svetoznámej speváčky menom Sia. Čo sa s ňou stalo a ako dnes vyzerá?

Boli to práve jej tance, ktoré perfektne doplnili hneď niekoľko videoklipov populárnej umelkyne, ktorá si hovorí Sia. Svojimi scénickými tancami takmer celý svet pobláznila v tom čase len 11-ročná tanečnica Maddie Ziegler. 

Z malého dievčatka však medzičasom vyrástla krásna mladá žena. Maddie má už 21 rokov a okrem tanca sa venuje herectvu a príležitostne aj modelingu. Kráska je veľmi populárna aj na sociálnych sieťach, kde ju sleduje skoro 14 miliónov ľudí. Tancu sa začala venovať už v dvoch rokoch a navštevovala hodiny baletu. K nemu sa neskôr pridali aj iné tanečné štýly. Po tom, ako sa stala populárna, začala sa venovať aj herectvu. Na konte má už niekoľko zaujímavých väčších aj menších hereckých rolí. Maddie sa podarilo slušne naštartovať svoju kariéru. Kým v práci sa jej darí, v súkromí to nie je najlepšie. Nedávno sa po troch rokoch rozišla so svojím priateľom, muzikantom Eddie Benjaminom…

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Tory Burch (@toryburch)

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa maddie (@maddieziegler)

Súvisiace články

Najčítanejšie