Jasno
23°
Bratislava
Hermína
6.5.2024
V škole ju pre vzhľad šikanovali, podstúpila brutálnu premenu: TAKTO vyzerá po 29 operáciách!
Zdielať na

V škole ju pre vzhľad šikanovali, podstúpila brutálnu premenu: TAKTO vyzerá po 29 operáciách!

Zdroj: Instagram/labarbiecolombianaoficial

Keď dospela, rozhodla sa všetkým neprajníkom vytrieť zrak a ukázala im, že môže byť kým ona sama chce. Po premene na živú bábiku Barbie by ju pravdepodobne už nikto z nich nespoznal.

Tatiana Murillo, ktorá je známa ako „Kolumbijská Barbie“, trpela ťažkou šikanou, keď bola školáčka. Keď bola dospelá, rozhodla sa preto dramaticky zmeniť svoj vzhľad. Do dnešného dňa má za sebou až 29 rôznych plastických operácií a zákrokov, píše Daily Star.

Prvá operácia v jedenástich 

Ako dieťa farmárov patrila medzi chudobu a deti si na nej vybíjali zlosť. Neustále sa jej posmievali kvôli vzhľadu aj pôvodu. 

Tatiana pochádza z Kolumbie, kde sú plastické operácie veľmi obľúbené, napriek tomu je šokujúce, že jej rodičia prý zákrok už v jej jedenástich rokoch. „Bolo to drahé, ale som za to nesmierne vďačná. Asi to pre niekoho bude znieť šialene, ale už vtedy som bola na plastike nosa. Do dnešného dňa mám za sebou dvadsaťdeväť plastických operácií,“ priznala živá Barbie.  

Za sebou má už niekoľkonásobné zväčšenie pŕs pomocou silikónových implantátov, ďalej liposukciu, zväčšenie zadku, úpravy na tvári aj odstránené rebrá. Okrem toho všetkého si tiež necháva vybieliť pleť. Túži byť totiž Barbie s alabastrovou pleťou.

Plastiku dopriala aj malej dcére

„Robím si žarty, že som takým pokusným králikom, pretože podstupujem bielenie kože, ktoré je ešte stále vo fáze skúšania. Verím ale, že výsledok bude dokonalý a nevratný. Od mala ma šikanovali za tmavšiu farbu kože. Chcem byť beloškou. Som teraz oveľa spokojnejšia a urobím všetko, aby bola raz spokojná aj moja dcéra,“ pokračovala a dodala, že jej minulý rok tiež dopriala plastiku nosa, hoci má iba dvanásť rokov.  

A pokiaľ bude chcieť, zaplatí jej vraj aj ďalšie operácie. „Nevidím na tom nič zlé. Tá možnosť tu je, tak prečo ju nevyužiť, keď na to dnes máme prostriedky,“ doplnila na záver. Nuž, v tomto prípade asi jednoznačne platí, že aká matka...

 

@tatianamurillobarbie Me lo prometi y me cumplí ? #fypシ #dinero #fyp #foryoupage #viral ♬ sonido original - Good Music

Súvisiace články

Najčítanejšie