Skoro jasno
19°
Bratislava
Božena
27.7.2024
Na Instagrame dokonalá kráska, paparazzi fotky ukázali realitu: Spoznávate bývalú Bond girl v civile?
Zdielať na

Na Instagrame dokonalá kráska, paparazzi fotky ukázali realitu: Spoznávate bývalú Bond girl v civile?

Zdroj: Profimedia

Kedysi patrila medzi najkrajšie ženy sveta, dnes sa na seba už takmer vôbec nepodobá. Žiaľ, ani táto herečka sa nedokázala zmieriť so starnutím a poznačil ju aj život s problematickým manželom.

Slávna herečka Denise Richards (52) na seba naposledy upozornila, keď sa prevalilo, že si založila profil na stránke pre dospelých Only Fans, najnovšie chce v podcaste riešiť aj život a problematický rozvod s bývalým manželom.

Nenechajte si ujsť bondovku Jeden svet nestačí aj s herečkou Denise Richards už tento piatok o 23:20 na JOJke.  

 

Denise začala svoju kariéru v modelingu už ako 16-ročná, neskôr začala navštevovať kurzy herectva a jej sláva stúpala nahor veľmi rýchlo. Okrem bondovky si zahrala v mnohých populárnych seriáloch ako napríklad Melore Place či Ženatý so záväzkami. 

Kedysi bola prirodzene krásna a právom sa nachádzala v rebríčku najkrajších žien sveta. 

Profimedia

Jej život, krása a kariéra sa začali rúcať krátko po tom, ako sa zamilovala a neskôr aj vydala za vždy problémového Charlieho Sheena. Po jeho boku sa dostala do prostredia nikdy nekončiacich večierkov, alkoholu a drog, z ktorého sa nedalo dostať inak, ako rozvodom. Sheen jej robil však zo života peklo aj dávno po rozvode.  

Po rozvode s Charlie Sheenom bola extrémne vychudnutá a povrávalo sa, že trpí anorexiou... 

Profimedia

Dnes sa 52-ročná mama troch dcér snaží robiť všetko preto, aby sa opäť vrátila na výslnie, žiaľ, početné plastické operácie a neľahký život ju úplne zmenili. Hoci na Instagrame zverejňuje iba dokonalé upravené fotografie, na ktorých vyzerá stále božsky, skutočnosť je úplne iná. No povedzte, spoznali by ste ju ešte?  

Profimedia

Profimedia

Súvisiace články

Najčítanejšie