Oblačno
16°
Bratislava
Hermína
6.5.2024
Krainovej sexi záber opäť rozhádal jej fanúšikov: Aj vám sa zdá, že na tom zadku niečo nesedí?
Zdielať na

Krainovej sexi záber opäť rozhádal jej fanúšikov: Aj vám sa zdá, že na tom zadku niečo nesedí?

Zdroj: Profimedia

Stále krásna modelka je známa tým, že rada provokuje a nič sa na tom nezmenilo ani po päťdesiatke. Vyzerá skvelo, má dokonalú postavičku, ktorou sa rada pochváli, ako aj teraz. Niektorí však nechcú uveriť, že pozadie, ktoré predviedla, je prirodzené.

Modelka si podľa vlastných slov zarába slušné peniaze na platforme pre dospelých s predplateným obsahom, občas ale ponúkne nejakú tú šteklivejšiu fotku aj svojim fanúšikom na Instagrame, ktorí ju väčšinou za pekné a vkusné zábery chvália.

Aj keď by sa mohlo zdať, že Simona už zo svojho tela ukázala všetko a nemá čím prekvapiť, občas sa nájde niečo, čím modelka svojich sledujúcich zaskočí, píše český magazín super.cz. Ako fotkou svojho pozadia, ktoré odhalila vo výťahu.

Fotografia je samozrejme profesionálne nafotená a upravená, no podľa niektorých až prehnane vylepšená. Konkrétne sa mnohým nepozdáva jej zadok, ktorý vyzerá väčšie a oblejšie, ako vyzerá napríklad na fotkách pri športe.

„Len neviem, kde ste prišli k tomu zadku,“ napísala jedna zo sledujúcich, ktorej Simona pohotovo a ironicky odpovedala. „No plastika asi nie. Alebo?“ reagovala rovnako ostro.  

„Tá p*del je prifúknutá,“ napísal ďalší z komentujúcich, na čo Simona zareagovala iba smejúcimi sa smajlíkmi.  

V komentároch sa ozvalo aj mnoho takých, ktorí Simonu vychválili a zastali sa jej. Hoci jej pozadie vyzerá naozaj oblejšie ako zvyčajne, nemusí ísť nutne a photoshop či plastiku. Veľa urobí aj správna póza, uhol pri fotení a svetlo, čo Simona ako modelka veľmi dobre ovláda.   

Simona rada provokuje a vzhľadom na to, že bude pol roka žiť v Dominikánskej republike, kam už zapísala aj synov do školy, dá sa očakávať, že sa fanúšikovia opäť dočkajú aj horúcich snímok z exotiky.  

Súvisiace články

Najčítanejšie