Zatiahnuté
15°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Bol by poctený hrať Matthewa Perryho v životopisnom filme, ale... Herec desí svojou prerobenou tvárou!
Zdielať na

Bol by poctený hrať Matthewa Perryho v životopisnom filme, ale... Herec desí svojou prerobenou tvárou!

Zdroj: Profimedia

Obľúbený herec si na premiére svojho nového filmu zaspomínal na zosnulého kolegu a vyjadril sa, či by ho stvárnil v autobiografickom filme. Fanúšikovia sa však obávajú, či to s jeho zmeneným vzhľadom bude vôbec uveriteľné.

Reč je o americkom hercovi Zacovi Efronovi (36), ktorý aktuálne stvárňuje wrestlingového zápasníka vo filmovej novinke Iron Claw, informuje theguardian.com.

Na premiére filmu sa herca opýtali aj na zosnulého kolegu Matthewa Perryho, ktorý zomrel 28. októbra. Efron Chandlera z Priateľov veľmi dobre poznal, stretli sa totiž pri nakrúcaní snímky 17 again.

„Bol pre mňa niečo ako mentor a natočili sme spolu naozaj cool film. Vzhliadal som k nemu a naučil sa od neho mnoho vtipov,“ povedal Zac.

Herec zároveň okomentoval správu o tom, že si samotný Perry prial, aby ho stvárnil v jeho autobiografickom filme. „Som poctený počuť, že o mne premýšľal. Bola by to pre mňa pocta,“ povedal Efron. 

Matthew Perry napísal o svojom živote knihu, ktorá vyšla iba v minulom roku. Vypísal sa v nej zo všetkých svojich problémov s alkoholom a drogami. Knihu aj plánoval sfilmovať a niekoľkokrát v rozhovoroch spomenul, že by jeho postavu mohol hrať práve Zac Efron. Či sa filmu dočkáme už čoskoro a či si zosnulého Perryho naozaj zahrá Zac Efron, sa necháme prekvapiť.  

Profimedia

Niektorí ľudia o tom pochybujú aj preto, že Efron čoraz viac šokuje svojim zmeneným vzhľadom. Herec sa v minulosti vyhováral na to, že za jeho zmenenou tvárou je nepríjemný pád, pri ktorom si rozbil čelusť. Pri detailnom pohľade mu to však neverí už asi nikto. K jeho výzoru sa vyjadrili aj plastickí chirurgovia a potvrdili, že herec jednoznačne podstúpil niekoľko plastických úprav tváre a rozhodne to prehnal aj s botoxom.  

Smutné v jeho prípade je najmä to, že s jeho výzorom a v takom mladom veku vôbec žiadne úpravy nepotreboval, však?  

Súvisiace články

Najčítanejšie