Zatiahnuté
12°
Bratislava
Hermína
6.5.2024
Plastické operácie a estetické vylepšenia využívajú aj slávni muži: O niektorých by ste TO nepovedali!
Zdielať na

Plastické operácie a estetické vylepšenia využívajú aj slávni muži: O niektorých by ste TO nepovedali!

Zdroj: Profimedia

Hoci sa to hovorí najmä o ženách a o tých celebritných dvojnásobne, služby beauty kliník pomerne často využívajú aj muži. U niektorých je to jasné na prvý pohľad, u iných by ste to možno netipovali!

Je to tak! Aj oni si farbia či nastreľujú vlasy, bielia si zuby, chodia na liposukcie a mnohí su ochotní vynaložiť obrovské sumy na rôzne úpravy svojej tváre a neváhajú si kvôli tomu aj ľahnúť pod nôž. Toto je len niekoľko slávnych mužov, ktorí sa nechali vylepšiť, a verte, že je ich oveľa viac!

Mickey Rourke 

V 80-tych rokoch patril medzi najsexi hercov s veľkým talentom. Všetko sa však zmenilo, keď podľahol plastickým operáciám, ktoré mali za následok dramatickú zmenu jeho tváre, čo Mickey otvorene oľutoval. Jedným zákrok sa snažil opraviť predošlý, až sa mu to vymklo spod kontroly. Dnes je na neho veľmi smutný pohľad... 

Profimedia

Simon Cowell 

Slávny prísny porotca talentových súťaží si na svojom vzhľade veľmi zakladá. Už v roku 2008 mal podstúpiť celkový facelift tváre, čo pred médiami tajil, ale k aplikáciám botoxu a výplní sa priznal, dokonca aj s tým, že to s nimi preháňal. „Uvedomil som si to vo chvíli, keď som zazrel jednu svoju fotku v novinách a nespoznal som sa na nej,“ pripustil. Aj keď tvrdil, že je so zákrokmi koniec a bude starnúť prirodzene, špekuluje sa, že to opäť nevydržal.

View this post on Instagram

A post shared by Dr Pia Lieb (@doctor.pia)

Tom Cruise 

Herec si údajne na svojom vzhľade nesmierne zakladá a je ochotný pre zachovanie mladistvej tváre i skvelej postavy všeličo podstúpiť. Fyzičku má na 61 roko skvelú, ale horšie je to s tvárou. Napriek šiestim krížikom má rovnako tmavé vlasy ako v dvadsiatich a jeho opuchnutá tvár napovedá, že to buď preháňa s výplňami, alebo so steroidmi.

View this post on Instagram

A post shared by City Times (@ktcitytimes)

Robbie Williams  

Spevák a skladateľ Robbie Williams priznal, že po tom, čo začal pravidelne dostávať negatívne komentáre na svoj vzhľad, rozhodol sa využiť botox a výplne. “Ľudia neustále písali - ten ale zostarol! A mali pravdu, bol som unavený, trápili ma duševné problémy, stres a to všetko sa mi odrazilo na tvári,” povedal spevák, ktorý sa po menších úpravách cíti vraj oveľa lepšie.  

Profimedia

Sylvester Stallone 

Slávna hviezda akčných filmov je známa tým, že sa nezdráhá využiť služby plastických chirurgov a robí to už celé roky. Stallone si mladistvý vzhľad udržiava aj tým, že si necháva farbiť vlasy aj strnisko. Tvdí, že moderné estetické metódy sú na to, aby sa využívali. Dôležité je však udržať mieru, čo sa hercovi celkom dobre darí!

Ryan Gosling 

Svetu to síce slávny herec nikdy nepriznal, ale médiá už dlho špekulujú, že si na začiatku svojej kariéry nechal upraviť tvar nosa. Na niektorých starších fotografiách to vyzerá, že ho mal kedysi širší a nedokonalejší. Ryan bol a je veľký fešák, čo potvrdili aj tvorcovia tohtoročného hitu Barbie, keď si ho vybrali pre rolu Kena. Teraz už rozhodne nič vylepšovať nepotrebuje, súhlasíte?  

Súvisiace články

Najčítanejšie